Was multifunctioneel achterlicht driehoek mistlamp Links

was driehoekig multifunctioneel achterlicht, links

het Was driehoekig achterlicht is gemonteerd aan de linkerkant van het voertuig

Het multifunctionele achterlicht heeft 5 functies:

  1. remlicht
  2. positielicht
  3. mistlicht
  4. richtingaanwijzer
  5. Reflector

Afmetingen zijn:

  1. Lengte: 163mm
  2. Hoogte: 144mm
  3. Diepte: 60.3mm

De koplamp is ECE goedgekeurd

FR0320W68L
€ 71,41
€ 71,41 € 59,02
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 71 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 71 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,71.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Was multifunctioneel achterlicht driehoekig mistlicht Links

Het multifunctionele driehoekige achterlicht met mistfunctie van Was is een hoogwaardige uitrusting die is ontworpen om optimaal zicht en meer veiligheid op de weg te bieden. Dit achterlicht combineert stijl en functionaliteit om te voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende bestuurders.

Met zijn opvallende driehoekige vorm voegt dit achterlicht een vleugje moderne esthetiek toe aan elk voertuig. Het slanke, elegante ontwerp sluit naadloos aan op de achterkant van je auto en geeft hem een verfijnde look.

Een van de opvallendste kenmerken van dit achterlicht is de mistfunctie, die de zichtbaarheid in slechte weersomstandigheden aanzienlijk verbetert. Dankzij deze functie wordt de lichtverspreiding geoptimaliseerd om door mist, nevel of andere omgevingsduisternis heen te breken, waardoor je veiliger kunt rijden.

Dit multifunctionele achterlicht biedt ook uitzonderlijke lichtprestaties. De geïntegreerde LED's van hoge kwaliteit stralen een helder, duidelijk licht uit, waardoor andere bestuurders maximaal zichtbaar zijn. Bovendien zijn deze LED's zeer energiezuinig, waardoor het elektrische systeem van je auto minder wordt belast.

Wat duurzaamheid betreft, is dit achterlicht gebouwd om de zwaarste wegomstandigheden te doorstaan. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen schokken, stof, water en trillingen, waardoor het lang meegaat en consistent presteert.

Kortom, het driehoekige multifunctionele achterlicht met mistfunctie van Was is een ideale keuze voor veiligheids- en stijlbewuste bestuurders. Met zijn opvallende vorm, hoogwaardige mistfunctie en duurzame constructie biedt dit achterlicht een uitzonderlijke zichtbaarheid en een moderne look voor je voertuig.

FR0320W68L

Gegevensblad

Spanning
12/24V
Hauteur
145 mm
Lengte
163 mm
Montageafmetingen
Links
Reflector
ja
Stop
Ja
Positie
Ja
Mistlampen
Ja
Diepte
60 mm
Vorm
driehoekig
indicator
ja
Marque
Was
nieuw
nieuw
nieuw
nieuw
nieuw
nieuw

Dit vind je misschien ook leuk