Was multifunctioneel achterlicht driehoek achteruitrijlicht RECHTS

was driehoekig multifunctioneel achterlicht, rechts

het Was driehoekig achterlicht is gemonteerd aan de rechterkant van het voertuig

Het multifunctionele achterlicht heeft 5 functies:

  1. remlicht
  2. positielicht
  3. achteruitrijlicht
  4. richtingaanwijzer
  5. Reflector

Afmetingen zijn:

  1. Lengte: 163mm
  2. Hoogte: 144mm
  3. Diepte: 60.3mm

De koplamp is ECE goedgekeurd

FR0326W68P
€ 71,17
€ 71,17 € 58,82
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 71 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 71 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,71.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Was multifunctioneel achterlicht driehoek achteruitrijlicht RECHTS

Het Was multifunctioneel driehoekig achterlicht met achteruitrijlicht is een hoogwaardig product dat is ontworpen om optimale prestaties en functionaliteit te bieden in een elegant ontwerp. Dit achterlicht is speciaal ontworpen voor industriële voertuigen zoals vrachtwagens, aanhangwagens en bouwmachines.

Het achterlicht heeft een opvallende driehoekige vorm die een modern tintje geeft aan de esthetiek van het voertuig. De robuuste behuizing voor zwaar gebruik zorgt voor uitzonderlijke duurzaamheid en betrouwbare bescherming tegen de meest veeleisende rijomstandigheden.

Dit multifunctionele achterlicht biedt verschillende functies om aan de specifieke behoeften van bestuurders te voldoen. Het is uitgerust met positielichten, richtingaanwijzers, remlichten en een geïntegreerd achteruitrijlicht. Deze veelzijdigheid zorgt voor maximale zichtbaarheid op de weg en garandeert de veiligheid van bestuurders en andere weggebruikers.

De geavanceerde LED-technologie die in dit achterlicht is gebruikt, biedt een uitzonderlijke helderheid en energiezuinigheid. LED's zorgen voor een lange levensduur van het product en verminderen de frequentie van lampvervanging, waardoor op de lange termijn geld wordt bespaard.

Dit achterlicht is gemakkelijk te installeren en heeft een stevig montagesysteem dat een veilige installatie op het voertuig garandeert. Bovendien is het goedgekeurd volgens de Europese normen, waardoor het voldoet aan de huidige regelgeving voor voertuigverlichting.

Kortom, het driehoekige multifunctionele achterlicht met achteruitrijlicht van Was biedt de perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en veiligheid. Met zijn opvallende vorm, brede scala aan functies en geavanceerde LED-technologie is het een ideale keuze voor bestuurders die zich zorgen maken over de kwaliteit en prestaties van hun achterverlichting.

FR0326W68P

Gegevensblad

Spanning
12/24V
Hauteur
145 mm
Lengte
163 mm
Montageafmetingen
Wet
Reflector
ja
Stop
Ja
Positie
Ja
Achteruitrijlicht
Ja
Diepte
60 mm
Vorm
driehoekig
indicator
ja
Marque
Was
nieuw
nieuw
nieuw
nieuw
nieuw
nieuw

Dit vind je misschien ook leuk