Michelin geel/wit positielichtje en flitser

Tweekleurig positielicht voor de Michelin Man

Het positielicht heeft een flitsstand

Het licht is wit en geel

De set is alleen verkrijgbaar in 24v

Wordt verkocht met 2 zenders

M170088AM
€ 275,00
€ 275,00 € 227,27
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 275 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 275 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 2,75.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Michelin Geel/Wit knipperlicht met flits

De Michelin Tweekleurige Zender met Flits is een uitzonderlijk signalisatietoebehoren ontworpen voor liefhebbers van vrachtwagens en bedrijfsvoertuigen die hun voertuigen een opvallende en veilige toets willen geven. Deze zender is speciaal ontworpen om met trots Michelin's beroemde mascotte, het Michelin Mannetje, te tonen en tegelijkertijd een verhoogde zichtbaarheid op de weg te garanderen, dag en nacht.

De tweekleurige zender, in de emblematische kleuren van Michelin, combineert stijl en functionaliteit om te voldoen aan de behoeften van elke bestuurder die zich bekommert om veiligheid en imago. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen die een onfeilbare duurzaamheid garanderen, zelfs in de meest veeleisende wegomstandigheden.

Een van de meest opmerkelijke aspecten van deze zender is zijn vermogen om boeiende tweekleurenverlichting uit te stralen. De kenmerkende kleuren van Michelin, wit en groen, worden benadrukt door LED's van hoge kwaliteit. Deze unieke functie zorgt voor een uitzonderlijke zichtbaarheid en verbetert de veiligheid van uw voertuig op de weg doordat u wordt opgemerkt door andere bestuurders.

Bovendien heeft de zender een knipperfunctie, waardoor een aantrekkelijk flitseffect ontstaat dat direct de aandacht van andere weggebruikers trekt. Of je nu op de snelweg, in de stad of op het platteland rijdt, deze flitsfunctie zorgt ervoor dat je niet onopgemerkt blijft.

Het installeren van deze zender is kinderspel. Hij is zo ontworpen dat hij perfect past op de meeste vrachtwagens en bedrijfswagens, waardoor hij veilig en precies past. Bovendien wordt de kit geleverd met alles wat je nodig hebt voor een eenvoudige installatie, inclusief kabels en montagebeugels.

Als officieel Michelin accessoire is deze tweekleurige zender met flitser een authentieke manier om je passie voor het merk te tonen en bij te dragen aan veiliger rijden. Of het nu voor persoonlijk of professioneel gebruik is, dit accessoire voegt een vleugje distinctie toe aan uw voertuig en verbetert uw zichtbaarheid op de weg.

Kortom, de tweekleurenzender met flits voor Michelin is veel meer dan alleen een signalisatieaccessoire. Het is een statement van stijl en veiligheid, ontworpen voor veeleisende bestuurders die esthetiek en functionaliteit op de weg willen combineren. Kies dus voor dit accessoire van topkwaliteit en laat het iconische Michelin-logo schitteren, terwijl u uw veiligheid en die van andere bestuurders verzekert.

geel/wit positielicht en flitser

M170088AM

Gegevensblad

Couleur
Amber
Wit
Flitsmodi
Eenvoudige flitser

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: