Michelin Positieverlichting Rood

Rood positielicht voor grote Michelin Man

De set is alleen verkrijgbaar in 24v

Verkocht per 2 zenders

M170089RD
€ 155,00
€ 155,00 € 128,10
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 155 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 155 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 1,55.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Michelin positielicht rood

De Michelin Red Transmitter, ook bekend als de "Position Light Michelin Man Mascot" of "Bidendum", is een uitzonderlijk auto-accessoire dat het erfgoed en de reputatie van Michelin belichaamt op een aparte en stijlvolle manier. Dit product is veel meer dan alleen een stijlvol exterieurstuk voor vrachtwagens, het is een waar statement van kwaliteit, innovatie en stijl.

Het ontwerp van deze rode zender is geïnspireerd op het beroemde Michelin Mannetje, het vriendelijke Michelin Mannetje. Het silhouet van het Michelin Mannetje, met zijn karakteristieke rondingen, is zorgvuldig gereproduceerd om uw voertuig te versieren met een vleugje originaliteit en distinctie. Deze precisiegegoten zender is voorzien van de iconische details van het Michelin Mannetje, zoals zijn hoed, stropdas en joviale uitstraling.

De felrode kleur van de zender voegt een vleugje dynamiek en karakter toe aan elke vrachtwagen. Het roept ook Michelin's passie en toewijding aan de auto-industrie en de verkeersveiligheid op. Rood is niet alleen een esthetisch aantrekkelijke kleur, het zorgt er ook voor dat uw voertuig zich onderscheidt van de massa.

Naast zijn esthetische aantrekkingskracht is deze Michelin-zender ook praktisch. Hij dient als positielicht en draagt bij aan de verkeersveiligheid door de zichtbaarheid van uw vrachtwagen te vergroten. Het rode licht is zowel functioneel als decoratief en voegt een vleugje stijl toe aan uw voertuig terwijl het de veiligheid verbetert.

De bouwkwaliteit van deze zender is voorbeeldig en weerspiegelt de reputatie van Michelin op het gebied van kwaliteit. Hij is gemaakt van duurzame, slijtvaste materialen en is ontworpen om de ontberingen van de weg te weerstaan, ongeacht het weer. U kunt er zeker van zijn dat dit accessoire jarenlang in perfecte staat zal blijven.

Kortom, de Michelin Red Transmitter belichaamt de perfecte mix van traditie en innovatie, esthetiek en functionaliteit. Het is een elegant eerbetoon aan de geschiedenis van Michelin en tegelijkertijd een praktisch en veilig accessoire voor uw voertuig. Monteer deze zender op uw vrachtwagen en u maakt een ongeëvenaard stijlstatement terwijl u uw zichtbaarheid op de weg verbetert. Het is tijd om te rijden met het iconische Michelinmannetje aan uw zijde.

M170089RD

Gegevensblad

Couleur
Rood

Dit vind je misschien ook leuk