Pro Led bedrade kleurencamera

Bedrade achteruitrijcamera

De camera is compact genoeg om in de kleinste ruimtes te passen

Aansluiting is via een 4-pins kabel

Afmetingen: 16mm X 22mm X 38mm

CA9744
€ 40,20
€ 40,20 € 33,22
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 40 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 40 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,40.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Pro Led kleurencamera met draad

De bekabelde kleurencamera is een hoogwaardig bewakingsapparaat dat is ontworpen om te voldoen aan de veeleisende behoeften van videobewaking. Met zijn hoge resolutie biedt deze camera een uitzonderlijke beeldkwaliteit, waarbij scherpe, heldere details worden vastgelegd.

Een van de belangrijkste kenmerken van deze camera is de mogelijkheid om kleurenbeelden weer te geven, waardoor objecten en personen beter kunnen worden geïdentificeerd. Hij beschikt ook over geavanceerde nachtzichttechnologie, wat betekent dat hij zelfs bij weinig licht duidelijke beelden kan opnemen. Deze functie is essentieel voor betrouwbare bewaking op elk moment van de dag of nacht.

Bovendien is de camera uitgerust met robuuste bedrade connectiviteit, waardoor een stabiele en veilige overdracht van videogegevens wordt gegarandeerd. Dit maakt de camera een ideale keuze voor beveiligingstoepassingen waarbij betrouwbaarheid van het grootste belang is. De camera kan eenvoudig worden geïntegreerd in een bestaand bewakingssysteem of worden gebruikt als stand-alone component.

Wat betreft duurzaamheid is deze camera ontworpen om bestand te zijn tegen de elementen en zware omgevingsomstandigheden. Hij is ook uitgerust met vandalismebestendige functies, zodat hij lang meegaat en betrouwbaar is in verschillende omgevingen.

Samengevat is de bedrade kleurencamera die beschikbaar is via de link een bewakingsapparaat van hoge kwaliteit, met een uitstekende beeldresolutie, uitstekend nachtzicht, betrouwbare connectiviteit en een grote duurzaamheid. De camera is geschikt voor diverse bewakingstoepassingen waar optimale prestaties vereist zijn.

CA9744

Gegevensblad

Spanning
12V
type verbinding
kabel
nieuw
nieuw

Dit vind je misschien ook leuk