Pro Led-monitor met 4,3" kabel

4,3-inch digitale monitor

De beeldresolutie van de achteruitrijcameramonitor is 480RGB(H) x 234(V) DOT

De achteruitrijcameramonitor accepteert geen audio en heeft een 9-pins kabelaansluiting

De afmetingen van de monitor zijn 94mm X 75mm X 21mm

CA9743
€ 99,95
€ 99,95 € 82,60
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 99 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 99 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,99.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Pro Led monitor met kabel 4,3"

De achteruitrijcameramonitor heeft een diagonaal van 4,3 inch en is daarmee ideaal voor gebruik in verschillende voertuigen. Deze compacte en praktische achteruitkijkmonitor is ontworpen om je een duidelijk en gedetailleerd zicht naar achteren te geven, wat je veiligheid bij het parkeren of achteruitrijden sterk verbetert.

Het scherm heeft een optimale resolutie voor een uitzonderlijke beeldkwaliteit. Details zijn scherp, kleuren zijn levendig en contrasten zijn goed gedefinieerd, zodat je obstakels achter het voertuig duidelijk kunt zien. Je kunt dus duidelijker zien, zelfs bij weinig licht.

Dankzij het compacte formaat is het een discrete toevoeging aan het interieur van je auto en past het perfect in je dashboard of middenconsole. Het scherm is eenvoudig te installeren en in te stellen en je kunt de instellingen snel aanpassen voor een optimale weergave die past bij jouw voorkeuren.

Het scherm is ook uitgerust met geavanceerde functies zoals reflectievermindering en verblindingsbescherming, zodat je altijd goed zicht hebt, ongeacht de lichtomstandigheden buiten. Het is ontworpen om zware omstandigheden te weerstaan, waardoor het een betrouwbare keuze is voor dagelijks gebruik.

Met dit 4,3 inch display met achteruitrijcamera kun je vol vertrouwen manoeuvreren, obstakels ontwijken en veilig parkeren, waardoor het een essentieel accessoire is voor elk voertuig.

CA9743

Gegevensblad

Spanning
12-32v
Hauteur
75 mm
Lengte
95 mm
Diepte
20 mm
type verbinding
kabel
inch
4"
audio
nieuw

Dit vind je misschien ook leuk