Pro Led HD DVR Draadloze 4 Ingangen 7" Monitor

7-inch draadloze achteruitrijcameramonitor

De monitor accepteert 4 ingangen en heeft een audiofunctie

De beeldresolutie is 800RGB(H)*480(V)/PAL/NTSC

De monitor heeft een kabelaansluiting

Afmetingen: 177m X 122mm X 26mm

CA9791
€ 317,53
€ 317,53 € 262,42
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 317 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 317 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 3,17.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Pro Led Draadloze HD Monitor 4 ingangen 7

Deze achteruitrijcameramonitor geeft scherpe, heldere beelden weer op het royale 7-inch scherm. Hij is speciaal ontworpen voor beveiliging en bewaking in verschillende toepassingen. Met vier afzonderlijke video-ingangen biedt het grote flexibiliteit doordat meerdere camera's kunnen worden aangesloten voor volledige bewaking van de omgeving.

Het scherm is draadloos ontworpen, zodat je geen last hebt van dikke kabels. Hierdoor is de installatie snel en eenvoudig. Je kunt het gebruiken met verschillende achteruitrijcamera's voor een panoramisch beeld van je omgeving, of het nu in een voertuig is of in een andere professionele context.

Het ergonomische ontwerp maakt het gebruiksvriendelijk, met intuïtieve bediening om helderheid, contrast en andere visuele parameters aan te passen aan je voorkeuren. Het scherm heeft ook een hoge resolutie, wat zorgt voor een uitzonderlijke beeldkwaliteit, zelfs bij weinig licht.

Het 7-inch achteruitrijcameradisplay met 4 ingangen is een essentieel veiligheidshulpmiddel voor beter zicht en effectieve bewaking van je omgeving. Dankzij de robuuste bouwkwaliteit, eenvoudige draadloze installatie en compatibiliteit met diverse camera's voldoet het aan de beveiligings- en bewakingsbehoeften in uiteenlopende situaties. Raadpleeg voor meer informatie de link.

CA9791

Gegevensblad

Spanning
12-32v
Hauteur
123 mm
Lengte
176 mm
Diepte
26.13mm
type verbinding
draadloos
kabel
inch
7"
audio
nieuw

Dit vind je misschien ook leuk