Pro Led Kit Draadloze achteruitrijcamera 4 x 7" afbeeldingen

Draadloze achteruitrijcamera kit

De monitor ondersteunt 4 draadloze camera-ingangen. 7 inch high-definition monitor met 4-kanaals gesplitst scherm accepteert een SD-kaart van maximaal 128 GB (SD-kaart niet meegeleverd)

De monitor:

  1. Spanning: 12-32v
  2. Resolutie: 800 RGB (H) x 480 (V)
  3. audiofunctie inbegrepen
  4. Aansluiting via 8-pins kabel
  5. Afmetingen: 177mm X 122mm X 26mm

Stroomvoorziening camera

  1. Spanning: 12-32v
  2. 15m nachtzicht
  3. 100m draadloos signaal
  4. DC-connector
  5. 650mm kabel
  6. Afmetingen: 75mm X 63mm X 48mm

Kit bevat monitor, camera, afstandsbediening, vizier en handleiding

CA9790
€ 464,64
€ 464,64 € 384,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 464 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 464 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 4,64.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Pro Led Kit Draadloze achteruitrijcamera 4 afbeeldingen 7

De draadloze achteruitrijcamera kit die je kunt ontdekken door deze link te volgen is een geavanceerde bewakingsoplossing die veelzijdigheid en installatiegemak biedt. Dit systeem is voorzien van een draadloze achteruitrijcamera en een 7" LCD-monitor waarmee je je omgeving effectief kunt bewaken, of het nu gaat om auto's of andere toepassingen.

De draadloze achteruitrijcamera is discreet en eenvoudig te installeren. Hij biedt een scherpe videoresolutie voor een nauwkeurige weergave van de achterkant van je voertuig of het gebied dat je bewaakt. Dankzij de draadloze technologie is de installatie vereenvoudigd en zijn er geen omvangrijke kabels nodig.

De 7" LCD-monitor geeft een duidelijk, gedetailleerd beeld in realtime, zodat je kunt zien wat er achter je voertuig of in het bewaakte gebied gebeurt. Het grote scherm zorgt voor optimale zichtbaarheid, zelfs op zonnige dagen.

De kit bevat ook een DVR (digitale videorecorder) die tot vier videostromen tegelijk kan opnemen. Hierdoor kun je meerdere hoeken tegelijk bewaken, wat de veiligheid en veelzijdigheid van het systeem ten goede komt.

Bovendien is dit draadloze achteruitrijcamerasysteem uitgerust met een ingebouwde microfoon, zodat je niet alleen beelden, maar ook audio kunt opnemen van de scène die je in de gaten houdt. Dit kan vooral handig zijn in bepaalde situaties waar geluid net zo belangrijk is als beeld.

Kortom, deze draadloze achteruitrijcameraset met 7 inch LCD-scherm en digitale videorecorder biedt een effectieve en veelzijdige bewakingsoplossing voor verschillende toepassingen. De vereenvoudigde draadloze installatie, heldere beeldkwaliteit en geluidsopname maken het een waardevol hulpmiddel voor het verbeteren van de veiligheid en zichtbaarheid in uw omgeving. Raadpleeg de link voor meer informatie.

CA9790

Gegevensblad

type verbinding
draadloos
inch
7"
audio
nieuw
nieuw
nieuw

Dit vind je misschien ook leuk