Vignal 150° groothoek hoogtecamera

Groothoekcamera Vignal

De camera wordt op de hoogte van het voertuig geïnstalleerd

Instelbare kijkhoek van 150

Nachtzichtafstand van 8 tot 10 meter

CA14807D
€ 204,48
€ 204,48 € 168,99
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 204 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 204 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 2,04.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Vignal 150° groothoek hoogtecamera

De Vignal hoogtecamera is een geavanceerd zichtapparaat dat is ontworpen om een optimaal perspectief en verbeterde veiligheid te bieden tijdens het besturen van voertuigen. Deze groothoekcamera van Vignal is speciaal ontworpen voor toepassingen waarbij een 360-graden zicht essentieel is om ongelukken te voorkomen en het manoeuvreren te vergemakkelijken.

Met zijn groothoeklens van 150 graden vangt de camera een breed gezichtsveld op, waardoor een volledig panoramisch beeld van de omgeving van het voertuig wordt verkregen. Dit vogelperspectief geeft de bestuurder een duidelijk zicht op omliggende obstakels, voetgangers en voertuigen, zelfs in dode hoeken, waardoor het risico op botsingen aanzienlijk wordt verminderd en manoeuvreren in krappe ruimtes gemakkelijker wordt.

De Vignal camera is uitgerust met geavanceerde beeldverwerkingstechnologie, die een uitzonderlijke videokwaliteit en scherpe beelden garandeert, zelfs in moeilijke lichtomstandigheden. Hij heeft ook een nachtzichtfunctie, zodat je zelfs in het donker een oogje in het zeil kunt houden.

Dankzij de robuuste, weerbestendige behuizing is de Vignal hoogtecamera bestand tegen de meest veeleisende omstandigheden, waaronder trillingen, schokken en temperatuurschommelingen. Hierdoor is de camera ideaal voor gebruik in commerciële voertuigen, vrachtwagens, bussen en bouwmachines.

Bovendien is de Vignal camera compatibel met bestaande bewakings- en bestuurdersassistentiesystemen, waardoor hij eenvoudig kan worden geïntegreerd in voertuigen die al met deze apparaten zijn uitgerust. De camera is ook uitgerust met geavanceerde functies zoals detectie van bewegende objecten, weergave van geleidelijnen en dodehoekdetectie, waardoor het een veelzijdig hulpmiddel is voor het verbeteren van de veiligheid en precisie tijdens rijmanoeuvres.

Kortom, de Vignal hoogtecamera is een geavanceerde zichtoplossing die een compleet panoramisch zicht en verbeterde veiligheid biedt tijdens het besturen van voertuigen. Met zijn geavanceerde technologie, robuustheid en geavanceerde functies is het een ideale keuze voor veiligheids- en prestatiebewuste rijprofessionals.

CA14807D

Gegevensblad

Spanning
12V
type verbinding
HD dochteronderneming
hoek
150°
beeldkleur
kleur