Ledson LED lamp BA9s blauw 24V

Lamp LED BA9s blauw 24V

De fitting van de Ledson lamp is T4W BA9s

De Ledson lamp bevat 5 diodes

De lamp is gelijk aan 10w

De afmetingen van de Ledson lamp zijn:

diameter 12mm

Lengte: 28mm

De lamp is geschikt voor auto's met Canbus

De Ledson lamp wordt gebruikt als parkeerlicht, nummerplaatverlichting en interieurverlichting

A9340954B
€ 14,86
€ 14,86 € 12,28
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 14 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 14 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,14.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Ledson LED-lamp BA9s blauw 24V

Kies voor Ledson's BA9S 5-diode 24V LED lamp in blauw voor verlichting van hoge kwaliteit. Deze LED lamp is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt een voordelige oplossing in vergelijking met traditionele gloeilampen. Dankzij de geavanceerde LED-technologie produceert deze lamp een helder licht dat lang meegaat, zodat u minder vaak hoeft te vervangen.

Ledson's 24V BA9S 5 diode LED lamp in blauw is ontworpen om gemakkelijk te passen in een verscheidenheid aan auto- en vrachtwagentoepassingen. De lamp heeft vijf diodes voor een optimale lichtintensiteit, waardoor het een ideale keuze is voor kwaliteitsbewuste bestuurders.

Naast de hoge kwaliteit is deze LED-lamp ook eenvoudig te installeren en compatibel met een groot aantal apparaten. Of hij nu buiten of binnen wordt gebruikt, de Ledson BA9S 5-diode blauwe LED-lamp van 24 V is de ideale verlichtingsoplossing voor industriële en automobieltoepassingen.

Samengevat biedt de Ledson 24V BA9S blauwe LED-lamp met 5 diodes een hoogwaardige, duurzame en kosteneffectieve verlichtingsoplossing voor diverse industriële en automobieltoepassingen. Met zijn vijf diodes en geavanceerde LED-technologie biedt hij een optimale lichtintensiteit voor een betere zichtbaarheid. Kies de blauwe LED-lamp van Ledson voor superieure verlichting die zeker voldoet aan uw verlichtingsbehoeften.

A9340954B

Dit vind je misschien ook leuk