Pro Led 5-kanaals bedieningseenheid

5-weg bedieningskast

De bedieningskast heeft 5 vergrendelbare schakelaars en een momentschakelaar

Afmetingen: 134mm X 39mm X 23mm

BC012010028
€ 30,42
€ 30,42 € 25,14
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 30 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 30 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,30.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Pro Led 5-kanaals bedieningseenheid

een opmerkelijk apparaat dat is ontworpen om het beheer van verschillende componenten of systemen op een efficiënte en intuïtieve manier te vereenvoudigen. Dit paneel biedt een veelzijdige en betrouwbare oplossing voor het schakelen, regelen en bewaken van verschillende functies zonder dat er complexe of dure apparatuur nodig is.

Het bedieningspaneel wordt gekenmerkt door zijn ergonomische ontwerp en gebruiksvriendelijke interface. Het heeft vijf afzonderlijke kanalen, elk geïdentificeerd door een gekleurd indicatielampje. Aan elk kanaal is een bedieningsknop gekoppeld waarmee tussen verschillende modi kan worden geschakeld of waarmee specifieke parameters voor dat kanaal kunnen worden ingesteld. Dit intuïtieve ontwerp zorgt ervoor dat operators snel het kanaal dat ze willen bedienen kunnen identificeren en aanpassen, waardoor de kans op menselijke fouten afneemt.

Een belangrijk kenmerk van het bedieningspaneel is de mogelijkheid om de status van aangesloten componenten of systemen in realtime te controleren. Elk kanaal is uitgerust met een digitaal scherm dat cruciale informatie verschaft zoals spanning, stroom, temperatuur en andere relevante gegevens. Hierdoor kunnen gebruikers eenvoudig de prestaties controleren en weloverwogen beslissingen nemen om de werking van het systeem te optimaliseren.

Bovendien heeft dit bedieningspaneel nauwkeurige instelknoppen voor elk kanaal, zodat operators specifieke parameters kunnen instellen volgens de behoeften van hun toepassingen. Of het nu gaat om het aanpassen van de uitgangsspanning, het regelen van de temperatuur of het moduleren van andere parameters, dit paneel biedt een hoge mate van precisie in de instellingen, wat essentieel is voor een optimale werking van het systeem.

Het paneel beschikt ook over meerdere veiligheidsopties om zowel operators als apparatuur te beschermen. Vergrendelings- en uitschakelfuncties zijn ingebouwd om te voorkomen dat instellingen per ongeluk worden gewijzigd. Daarnaast worden visuele en akoestische waarschuwingen geactiveerd wanneer vooraf ingestelde limieten worden overschreden, zodat snel kan worden gereageerd op kritieke situaties.

De robuuste constructie en duurzaamheid zijn ook sterke punten. Dit bedieningspaneel is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om de meest veeleisende omgevingsomstandigheden te weerstaan, waardoor het een betrouwbare keuze is voor gebruik in diverse industriële sectoren.

Concluderend is het 5-kanaals bedieningspaneel dat verkrijgbaar is via de genoemde link een veelzijdig, ergonomisch en betrouwbaar apparaat dat het beheer en de besturing van meerdere systemen of componenten vereenvoudigt. Met zijn gebruiksvriendelijke interface, realtime bewakingsmogelijkheden, fijnafstellingsopties en ingebouwde veiligheidsfuncties voldoet het aan de behoeften van een groot aantal toepassingen, terwijl een veilig en efficiënt gebruik gegarandeerd is.

BC012010028

Gegevensblad

Spanning
12/24V
Hauteur
39 mm
Lengte
134 mm
Breedte
134 mm
Diepte
23 mm
Bedrijfstemperatuur
-30°C + 65°C

Klanten die dit product kochten, kochten ook: