Ford Transit Custom Side Bar 2012-2018

Opstap voor Ford Transit Custom 2012-2018

Het opstapje is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

Het opstapje heeft een diameter van 60 mm en is 2 mm dik

Het product is Europees goedgekeurd

CUSTOM-R1270-R-L2
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 457,92
€ 457,92 € 378,45
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 457 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 457 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 4,57.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Ford Transit Custom koeienvanger 2012-2018

Ontdek de perfecte balans tussen een gedurfd uiterlijk en verbeterde veiligheid met onze koeienvanger die speciaal is ontworpen voor Ford Transit Custom-modellen. Deze koeienvanger is vervaardigd met nauwgezette aandacht voor detail en uitzonderlijke kwaliteit, en biedt ongeëvenaarde bescherming terwijl hij het karakteristieke uiterlijk van je voertuig versterkt.

Belangrijkste kenmerken:

Verbeterde bescherming:

Onze koeienvanger is ontworpen om de uitdagingen van de weg aan te kunnen en vormt een solide barrière tegen mogelijke botsingen, zoals kleine brokstukken, takken en krassen. U kunt met vertrouwen rijden, wetende dat uw Ford Transit Custom veilig is voor schade.

Elegant ontwerp:

Deze koeienvanger combineert functionaliteit met esthetiek en is een aanvulling op de stoere vormgeving van je Ford Transit Custom. Het zorgvuldige ontwerp geeft je voertuig een eigen karakter en verbetert het algehele visuele uiterlijk.

Eenvoudige installatie:

Dankzij het gebruiksvriendelijke ontwerp is de montage van deze koeienvanger snel en probleemloos. Hij past naadloos in de bestaande bevestigingspunten van je Ford Transit Custom, waardoor je geen grote aanpassingen hoeft te doen.

Hoogwaardige materialen:

Deze koeienvanger is gemaakt van duurzame en slijtvaste materialen en is ontworpen om de ontberingen van alledag en off-road avonturen te doorstaan. De duurzaamheid garandeert een langdurige bescherming van je voertuig.

Perfecte compatibiliteit:

Deze koeienvanger is speciaal ontworpen voor Ford Transit Custom-modellen, voor een naadloze installatie en een harmonieus uiterlijk.

Investeer in veiligheid en stijl met onze koeienvanger voor Ford Transit Custom. Rijd vol vertrouwen over de wegen, wetende dat je voertuig is uitgerust met uitzonderlijke bescherming en een fascinerende look.

CUSTOM-R1270-R-L2

Gegevensblad

Model
Ford Transit Custom
Type bar
Zijdelings