2019 Ford Kuga Side Bar -...

Treeplank voor Ford Kuga 2019-...

Het opstapje is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

De Buffalo Sill Guard is 60 mm in diameter en 2 mm dik

Het product is Europees goedgekeurd

K-R1960-R
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 445,82
€ 445,82 € 368,45
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 445 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 445 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 4,45.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

2019 Ford Kuga Side Bar-...

De Side Bar voor de 2019 Ford Kuga... belichaamt de perfecte mix van moderne stijl en functionaliteit. Ontworpen met minutieuze aandacht voor detail, voegt het een onderscheidend tintje toe aan de algehele esthetiek van de auto en biedt tegelijkertijd praktische voordelen.

De Side Bar is gemaakt van hoogwaardige materialen, opmerkelijk duurzaam en bestand tegen de elementen. Het slanke, elegante ontwerp past harmonieus bij de lijnen van het voertuig en draagt bij aan de dynamische aanwezigheid op de weg.

Naast zijn visuele aantrekkingskracht biedt de Side Bar ook een verbeterde functionaliteit. Passagiers kunnen gemakkelijker in- en uitstappen dankzij het gestructureerde oppervlak dat een stevige grip biedt. Bovendien kan hij worden gebruikt als praktische steun voor het laden van grote voorwerpen zoals bagage, fietsen of andere vrijetijdsuitrusting.

De Side Bar past perfect bij het algehele design van de Ford Kuga en is verkrijgbaar in een reeks afwerkingen en kleuren die passen bij de esthetische keuze van de eigenaar. De installatie ervan is zorgvuldig ontworpen om de aerodynamica van de auto niet in het gedrang te brengen, wat bijdraagt tot een optimale brandstofefficiëntie.

Kortom, de Side Bar op de 2019 Ford Kuga-... een perfecte combinatie van elegantie, functionaliteit en duurzaamheid. Het verbetert niet alleen het uiterlijk van de auto, maar voegt ook een functionele dimensie toe die zich aanpast aan de behoeften van het dagelijks leven en avonturen op de weg.

K-R1960-R

Gegevensblad

Model
Ford Kuga
Type bar
Zijdelings