Brace-it side bar 3600mm Ford F-Max 20-...

Brace-It side bar voor Ford F-Max 20-...

Side bar is 3600mm lang

De beugel heeft 5 oranje positielichten

De zijstang heeft een diameter van 60 mm

De beugel is van roestvrij staal met een gepolijste of zwarte afwerking

De stang voldoet aan de UNECE R26/R61 goedkeuringsnormen

BL851061
€ 659,45
€ 659,45 € 545,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 659 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 659 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 6,59.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Brace-it 3600mm Ford F-Max 20-...

Een side bar voor de F-Max is ontworpen om langs de zijkant van de truck te worden gemonteerd, meestal onder de deuren van de cabine. Deze sidebars zijn meestal gemaakt van roestvrij staal of aluminium om duurzaamheid en corrosiebestendigheid te garanderen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, waaronder gepolijst spiegelglas, matzwart of andere coatingopties.

De zijhekken dienen verschillende doelen. Ze bieden een handige toegang voor de bestuurder en passagier om in en uit de truck te stappen, wat vooral handig is bij grote trucks zoals de F-Max . Ze bieden ook enige bescherming tegen opspattend modder en grind, waardoor de cabine schoon blijft. Bovendien kunnen ze worden gebruikt als platform om op de truck te klimmen voor inspecties of reparaties.

Deze zijhekken zijn meestal voorzien van antisliptreden voor een veilig gebruik. Ze zijn ontworpen om te worden aangepast aan het specifieke truckmodel, in dit geval de F-Max . Sommige sidebars kunnen ook voorzien zijn van designelementen zoals motieven of logo's die passen bij de esthetiek van de truck.

Uiteindelijk zijn sidebars voor de F-Max, net als voor elke andere vrachtwagen, veelzijdige accessoires die zowel de functionaliteit als het uiterlijk van het voertuig verbeteren. Ze bieden een handige manier om in en uit de truck te stappen en geven het exterieur een vleugje stijl. Voor specifieke informatie over de sidebars die beschikbaar zijn voor de F-Max raad ik je aan de link te raadplegen of contact op te nemen met een dealer of fabrikant van vrachtwagenaccessoires

BL851061

Gegevensblad

Positie
Geen
Model
Ford F-Max
Flash
non