Pro-Led zijmarkeringslicht 6 LED 24V Wit

Wit LED opruimings/positielicht van Pro-Led

Deze lamp heeft 6 LED's.

De afmetingen zijn :

1. Lengte: 96cm

2. Breedte : 6.4cm

3. Hoogte: 20cm

FG2254L
€ 12,98
€ 12,98 € 10,73
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 12 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 12 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,12.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Pro-Led zijmarkeringslicht 6 Led 24V Wit

Deze Pro-Led zijmarkeringslamp heeft hoogwaardige verlichting die speciaal is ontworpen voor vrachtwagens en bedrijfsvoertuigen. Met zijn geavanceerde LED-technologie biedt deze contourverlichting optimale helderheid en uitzonderlijke duurzaamheid.

De beperkte afmetingen van de Pro-Led uitklaringslicht belemmeren de lichtopbrengst niet, waardoor het een ideale keuze is voor voertuigen van verschillende afmetingen.

Deze Pro-Led uitklaringslamp is uitgerust met LED's (Light Emitting Diodes) van hoge kwaliteit, die zorgen voor een laag energieverbruik en een uitzonderlijke helderheid. De witte LED's produceren een helder, scherp licht en zorgen voor optimale zichtbaarheid, zelfs bij weinig licht.

Dankzij de compatibiliteit met 24 volt is deze Pro-Led doorrijverlichting perfect geschikt voor bedrijfsvoertuigen en grote vrachtwagens. De lamp is ontworpen om de zwaarste omstandigheden te weerstaan, waaronder trillingen en schokken, waardoor het een betrouwbare keuze is voor langdurig gebruik.

Kortom, deze Pro-Led doorrijverlichting is voorzien van LED-verlichting van hoge kwaliteit en biedt een uitzonderlijke helderheid, laag energieverbruik en superieure duurzaamheid. Het is de ideale keuze voor vrachtwagens en bedrijfsvoertuigen en garandeert maximale zichtbaarheid en verbeterde veiligheid op de weg.

FG2254L

Gegevensblad

Couleur
Wit
Spanning
24V
aantal leds
6