Pro-Led Zijmarkeringslicht 6 LED 12V Wit

Wit LED opruimings/positielicht van ons merk Pro-Led.

Deze lamp heeft 6 LED's.

De afmetingen zijn :

1. Lengte: 96cm

2. Breedte : 6.4cm

3. Hoogte: 20cm

FG2254-A
€ 8,95
€ 8,95 € 7,40
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 8 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 8 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,08.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Pro-Led Zijmarkeringslicht 6 Led 12V Wit

Deze Pro-Led zijmarkeringslamp is een LED-markeringslamp van topklasse, speciaal ontworpen voor vrachtwagens. Het moderne, elegante ontwerp voegt een aantrekkelijk esthetisch tintje toe aan uw voertuig.

Deze Pro-Led zijmarkeringslamp is voorzien van LED-technologie en biedt een uitzonderlijke helderheid bij een lager energieverbruik. De witte LED's geven een helder, levendig licht en zorgen voor maximale zichtbaarheid, zelfs bij weinig licht.

Deze Pro-Led uitklaringslamp is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om schokken, trillingen en de elementen te weerstaan, zodat hij lang meegaat. Het is speciaal ontworpen om zware wegomstandigheden te weerstaan en biedt betrouwbare prestaties en een lange levensduur.

De lamp wordt geleverd met de benodigde bevestigingsmaterialen en de bedrading is compatibel met standaard elektrische systemen voor vrachtwagens.

Kortom, deze Pro-Led contourverlichting is een ideale keuze als je op zoek bent naar een hoogwaardige contourverlichting voor je truck. Het moderne ontwerp, de heldere LED-technologie, duurzaamheid en eenvoudige installatie maken het de perfecte keuze voor het verbeteren van de veiligheid en zichtbaarheid van je voertuig op de weg.

FG2254-A

Gegevensblad

Couleur
Wit
Spanning
12V
aantal leds
6