Lampa positielicht 1 led wit

1 led inbouwlamp wit van Lampa

Het positielicht heeft een diameter van 195mm en een diepte van 35mm

Lampa's ronde witte positielicht is IP67 goedgekeurd

FG41482
€ 8,23
€ 8,23 € 6,80
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 8 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 8 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,08.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Lampa 1 LED wit positielicht

Lampa's 1 LED wit rond markeringslicht is een ideale keuze voor voertuigen die een betere zichtbaarheid en meer duurzaamheid nodig hebben. Dankzij de geavanceerde LED-technologie biedt dit positielicht een schitterende helderheid terwijl het minder energie verbruikt dan traditionele gloeilampen.

Dankzij het compacte, verzonken ontwerp past het perfect bij de esthetiek van je voertuig en is het eenvoudig en discreet te installeren. Dankzij de bedrijfsspanning van 12-24 V is dit positielicht compatibel met een groot aantal voertuigen, waaronder auto's, vrachtwagens en motorfietsen.

De witte LED van hoge kwaliteit zorgt voor een heldere, gelijkmatige verlichting en verbetert de zichtbaarheid van je voertuig op de weg, dag en nacht. De lange levensduur zorgt voor een lang, betrouwbaar gebruik, waardoor je minder vaak hoeft te vervangen.

Dit positielicht is ook bestand tegen schokken, trillingen en slechte weersomstandigheden, waardoor het een betrouwbare keuze is voor gebruik buitenshuis. Het voldoet aan de veiligheids- en kwaliteitsnormen, waardoor optimale prestaties en gemoedsrust gegarandeerd zijn.

Samengevat biedt Lampa's 1 LED witte ronde markeringsverlichting een schitterende helderheid, eenvoudige installatie, uitzonderlijke duurzaamheid en compatibiliteit met een verscheidenheid aan voertuigen. Het is een slimme keuze om de veiligheid en het uiterlijk van je voertuig te verbeteren.

FG41482

Gegevensblad

Couleur
Wit
Spanning
12/24V
Diameter
19,5 mm

Dit vind je misschien ook leuk