Horpol rechthoekig positielicht witte steunreflector

12/24V witte LED markerings-/positielichten van Horpol

Horpol wit rechthoekig markeringslicht met beugel inbegrepen

Design & discreet, de witte Horpol positielicht heeft 1 LED.

De afmetingen van de Horpol markeringslamp zijn 99x31x50.
Deze Horpol markeringslamp voldoet aan de goedkeuringsnormen en heeft een IP 66/68 classificatie.

FG0499LD
€ 8,05
€ 8,05 € 6,65
Belasting inbegrepen

Geen spaarpunten voor dit product.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Horpol Oprijlicht met rechthoekige retro-reflector Wit

Horpol's doorrijlicht met beugel is een essentieel accessoire voor veiligheidsbewuste chauffeurs. Deze doorrijverlichting is perfect voor aanhangers, caravans, campers, vrachtwagens en bussen. Het helpt je om je aanwezigheid op de weg te signaleren, vergroot je zichtbaarheid en vermindert het risico op ongelukken.

Snel en eenvoudig te installeren

De installatie van deze Horpol clearance light is snel en eenvoudig. De beugel wordt bij de klaringslamp geleverd, dus je hoeft niets extra's aan te schaffen. De elektrische kabels worden ook meegeleverd, wat de installatie nog eenvoudiger maakt. Je kunt deze dooslamp dus zelf installeren, zonder dat je professionele hulp nodig hebt.

Ontworpen om lang mee te gaan

Deze verstelbare lamp van Horpol is gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen schokken, trillingen en de elementen. De beugel is gemaakt van roestvrij staal en de lens is gemaakt van stevig polycarbonaat. Je kunt er zeker van zijn dat deze sjabloonlamp lang meegaat en bestand is tegen de zwaarste omstandigheden.

Compatibel met Europese normen

Deze Horpol-sjabloonverlichting voldoet aan de Europese verkeersveiligheidsnormen. Je kunt er dus zeker van zijn dat hij voldoet aan de wettelijke eisen voor lichtsignalering op de weg.

Conclusie

De Horpol doorrijlicht met beugel is een essentieel accessoire voor alle veiligheidsbewuste bestuurders. Het is eenvoudig te installeren, duurzaam en voldoet aan de Europese verkeersveiligheidsnormen. Neem dus geen onnodige risico's op de weg en kies voor de doorrijverlichting met beugel voor extra veiligheid.

FG0499LD

Gegevensblad

Couleur
Wit
Spanning
12/24V
Hauteur
31 mm
Lengte
98 mm
Breedte
18,2 mm
Omgekeerde polariteit
Ja
Montageafmetingen
Universeel
Reflector
Ja
aantal leds
1

Dit vind je misschien ook leuk