Horpol rechthoekig positielicht slank wit

De Horpol contourverlichting is uitgerust met witte lichtgevende diodes (LED's) die een helder, zichtbaar licht uitstralen, zelfs in slechte lichtomstandigheden. Bovendien is de Horpol markeringslamp gemaakt van slagvast, duurzaam plastic en kan hij eenvoudig op het oppervlak van het voertuig worden geïnstalleerd

FG2430LD
€ 10,51
€ 10,51 € 8,69
Belasting inbegrepen

Geen spaarpunten voor dit product.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Horpol slim wit rechthoekig doorrijlicht

De Slim XS Clearance Light van Horpol is een essentieel onderdeel voor elk voertuig dat zijn zichtbaarheid op de weg wil verbeteren. Deze doorrijverlichting is ontworpen om eenvoudig op het voertuig te worden gemonteerd en maakt gebruik van oranje LED's van hoge kwaliteit om helder, goed zichtbaar licht te geven, zelfs bij weinig licht.

Duurzaam en slagvast

Deze Horpol uitklaringslamp is gemaakt van duurzaam, slagvast plastic en is ontworpen om zware omstandigheden op de weg te weerstaan. De stevige constructie garandeert een lange levensduur en betrouwbaar gebruik in alle situaties.

Gemakkelijk te installeren

De installatie van Horpol's Slim doorrijlicht is snel en eenvoudig en vereist geen speciaal gereedschap of technische expertise. Bevestig het gewoon op het voertuig met schroeven of dubbelzijdig plakband voor een betere zichtbaarheid op de weg.

Apparatuur die voldoet aan de veiligheidsnormen

De Slim XS doorrijverlichting van Horpol voldoet aan de huidige veiligheidsnormen en garandeert een veilig en betrouwbaar gebruik op de weg. Met zijn compacte ontwerp en duidelijk zichtbare licht is deze doorrijverlichting een verstandige keuze voor elk voertuig dat zijn veiligheid en zichtbaarheid op de weg wil verbeteren.

FG2430LD

Gegevensblad

Couleur
Wit
Spanning
12/24V
Hauteur
44 mm
Lengte
113 mm
Breedte
15 mm
Omgekeerde polariteit
Ja
Montageafmetingen
Universeel
Reflector
Ja
aantal leds
1

Downloaden

Dit vind je misschien ook leuk