Was ovale werklamp 5000lm

Was ovale werklamp 5000 lm

De Was ovale werklamp werkt met een spanning van 12-70v

Hij heeft een lichtstroom van 5000 lumen

De afmetingen van de Was ovale werklamp zijn:

  1. Lengte: 150mm
  2. Hoogte: 131mm
  3. Diepte: 75mm

De lamp is ECE- en ADR-goedgekeurd

PL1306ADRW164
€ 131,07
€ 131,07 € 108,32
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 131 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 131 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 1,31.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Was ovale werklamp 5000lm

De ovale werklamp van WAS met 5000 lumen is een ideale keuze voor wie op zoek is naar een krachtige lichtbron voor professionele of persoonlijke behoeften. Deze werklamp biedt optimale prestaties en een superieure bouwkwaliteit.

Met een indrukwekkende helderheid van 5000 lumen garandeert deze ovale werklamp een uitzonderlijke zichtbaarheid, zelfs in de donkerste omgevingen. De lamp maakt gebruik van geavanceerde technologie om heldere, krachtige verlichting te leveren, waardoor het een ideale keuze is voor gebruik in de industrie, bouw, landbouw en auto-industrie, maar ook voor liefhebbers van het buitenleven.

De robuuste constructie van deze werklamp garandeert zijn duurzaamheid en bestendigheid tegen de zwaarste omstandigheden. Hij is ontworpen om schokken, trillingen en de elementen te weerstaan, waardoor hij betrouwbaar is en geschikt voor dagelijks gebruik op bouwterreinen of in andere veeleisende werkomgevingen.

Bovendien is deze ovale werklamp van WAS eenvoudig te installeren dankzij het veelzijdige montagesysteem. De lamp kan snel en eenvoudig worden gemonteerd op verschillende soorten voertuigen of apparatuur en biedt daardoor een grote flexibiliteit in het gebruik.

Kortom, de 5000 lumen ovale werklamp van WAS is een topkeuze voor wie op zoek is naar een krachtige, betrouwbare en duurzame lichtbron. De indrukwekkende helderheid, robuuste constructie en eenvoudige installatie maken het een essentieel stuk gereedschap voor zowel professionals als amateurs.

PL1306ADRW164

Gegevensblad

Marque
Was