Lazer Utility 80 Vierkante Werklamp 80W Smalle Beugel ADR

lazer Utility 80 SLIM ADR werklamp met smalle beugel

Dit model is ADR goedgekeurd

De Utility 80 SLIM werklamp van Lazer biedt de beste verlichtingsprestaties met een hoge intensiteit en betere lichtverdeling dan elke andere werklampoplossing van vergelijkbare grootte

De werklamp is ontworpen om een constante en betrouwbare lichtstroom te leveren die perfect geschikt is voor een groot aantal toepassingen en voertuigtypes zoals auto's, SUV's, vrachtwagens, landbouwmachines, enz

De Utility 80 Slim ADR werklamp van Lazer heeft een lichtopbrengst van 8820 lumen en een lichttemperatuur van 5000 Kelvin. Met een stroomverbruik van 80 W maximaliseert de werklamp de scherpte en definitie van het te bewerken gebied zonder vermoeidheid te veroorzaken

Indrukwekkende verlichtingsprestaties blijven behouden dankzij de hoge thermische geleidbaarheid van het "Matrix" koelsysteem

De afmetingen zijn:

  1. Lengte: 110mm
  2. Hoogte: 108mm
  3. Diepte: 85mm

De lamp voldoet aan de ECE-goedkeuringsnormen

RL00U80-G2-ADR-SLIM
€ 290,40
€ 290,40 € 240,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 290 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 290 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 2,90.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Lazer Utility 80 Vierkante Werklamp 80W Smalle Flat ADR

De Utility 80 Narrow Mount werklamp van Lazer is een onmisbare keuze voor wie op zoek is naar een veelzijdige, high-end verlichtingsoplossing. Deze werklamp is speciaal ontworpen om optimale prestaties te leveren in verschillende veeleisende omstandigheden en omgevingen.

Met zijn compacte en robuuste ontwerp is de Utility 80 werklamp bestand tegen schokken, trillingen en zware weersomstandigheden. De slanke beugel biedt een grote montageflexibiliteit, waardoor de lamp eenvoudig en veilig kan worden geïnstalleerd op een groot aantal voertuigen en apparatuur.

De krachtige, nauwkeurige verlichting van de Utility 80 wordt geleverd door LED's van hoge kwaliteit, die een helder, duidelijk licht over een lange afstand produceren. Deze uitzonderlijke lichtsterkte zorgt voor optimale zichtbaarheid, zelfs in de donkerste en meest veeleisende situaties.

De geavanceerde technologie van de Utility 80 werklamp is ook zeer energiezuinig, waardoor de batterij langer meegaat en er minder energie wordt verbruikt. Je kunt dus rekenen op langdurige, betrouwbare prestaties, zelfs bij langdurig gebruik.

Samengevat is de Lazer Utility 80 Narrow Mount werklamp een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een krachtige, betrouwbare en veelzijdige lamp. Zowel voor professioneel als persoonlijk gebruik, deze werklamp voldoet aan al je verlichtingsbehoeften met uitmuntendheid en duurzaamheid.

RL00U80-G2-ADR-SLIM

Gegevensblad

IP
IP 68
IP69K
Spanning
10/32V
Hauteur
108 mm
Breedte
110 mm
Lumen
8820lm
Lichtgevende afstand (1lux)
79m
Positie
Geen
Diepte
85 mm
type verbinding
DT
lensmaterialen
polycarbonaat
stroom
80W
aantal leds
4
Marque
Lazer

Dit vind je misschien ook leuk