Lazer Utility 80 Vierkante Werklamp 80W smalle beugel

RL00U80-G2-SLIM
€ 254,10
€ 254,10 € 210,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 254 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 254 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 2,54.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Lazer Utility 80 Vierkant 80W Smalle Werklamp

De Utility 80 Narrow Mount Work Light van Lazer is een ideale keuze voor wie op zoek is naar een hoogwaardige, veelzijdige verlichtingsoplossing. Deze werklamp biedt uitzonderlijke prestaties en ongeëvenaarde duurzaamheid, waardoor het een essentieel hulpmiddel is voor een verscheidenheid aan professionele en recreatieve toepassingen.

Met zijn compacte, lichtgewicht ontwerp is de Utility 80 werklamp eenvoudig te installeren en te gebruiken. Dankzij de smalle beugel kan de lamp stevig worden bevestigd aan een groot aantal voertuigen en uitrustingen, wat een grote installatieflexibiliteit biedt. Of het nu voor vrachtwagens, SUV's, ATV's of zelfs boten is, deze werklamp past zich gemakkelijk aan verschillende configuraties aan.

De Utility 80 werklamp is uitgerust met de nieuwste LED-verlichtingstechnologie en biedt een uitstekende helderheid en een groot bereik. Met een vermogen van 80 watt produceert hij een krachtige, geconcentreerde lichtstraal die zorgt voor optimale zichtbaarheid, zelfs in de moeilijkste omstandigheden. Of je nu werkt in donkere omgevingen, over hobbelige wegen rijdt of off-road paden verkent, deze werklamp biedt het licht dat je nodig hebt.

Naast de indrukwekkende prestaties is de Utility 80 werklamp ook ontworpen om de elementen te trotseren. Met zijn hoogwaardige aluminium behuizing en IP67-classificatie is hij stof- en waterdicht, waardoor hij perfect geschikt is voor gebruik buitenshuis. Het maakt niet uit met welke weersomstandigheden je te maken krijgt, deze werklamp blijft betrouwbaar werken en zorgt voor een constante verlichting.

Concluderend is Lazer's Utility 80 werklamp met smalle beugel een must-have keuze voor wie op zoek is naar hoogwaardige, duurzame en veelzijdige verlichting. Met zijn hoge lichtopbrengst, robuuste ontwerp en eenvoudige installatie voldoet hij aan de behoeften van zowel professionals als avonturiers, en zorgt hij voor uitzonderlijke zichtbaarheid in alle situaties.

RL00U80-G2-SLIM

Gegevensblad

IP
IP 68
IP69K
Spanning
10/32V
Hauteur
108 mm
Breedte
110 mm
Lumen
8820lm
Lichtgevende afstand (1lux)
79m
Positie
Geen
Diepte
85 mm
type verbinding
DT
lensmaterialen
polycarbonaat
stroom
80W
aantal leds
4
Marque
Lazer

Dit vind je misschien ook leuk