Wesem Led koplamp met richtingaanwijzer onder gemonteerd Links

LED grootlicht met richtingaanwijzer van Wesem

Deze koplamp heeft verschillende functies, waaronder dimlicht, grootlicht, positielicht en richtingaanwijzer

Dit grootlicht wordt aan de linkerkant van het voertuig gemonteerd

Bevestiging is aan de onderkant van de koplamp

Afmetingen

  1. Lengte: 218 mm
  2. Hoogte: 146 mm
  3. Diepte: 113 mm

De koplamp is goedgekeurd voor E20

PL54062EGV1
€ 392,04
€ 392,04 € 324,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 392 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 392 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 3,92.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Wesem LED grootlicht met richtingaanwijzer onder gemonteerd Links

Het Wesem LED grootlicht is een krachtige koplamp die is ontworpen voor maximale zichtbaarheid op de weg. Met hoogwaardige LED's biedt deze koplamp een uitzonderlijke helderheid met behoud van optimale energie-efficiëntie.

Ontworpen met geavanceerde technologie, zorgt dit LED grootlicht voor een gelijkmatige lichtverdeling, waardoor schaduwen worden verminderd en obstakels en gevaren op de weg beter worden waargenomen.

De robuuste en duurzame constructie is bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden en biedt ongeëvenaarde betrouwbaarheid, zelfs in de meest barre omstandigheden.

Het slanke, gestroomlijnde ontwerp van de koplamp voegt een modern tintje toe aan elk voertuig en biedt tegelijkertijd praktische functionaliteit met de geïntegreerde richtingaanwijzers voor extra veiligheid op de weg.

Of het nu gaat om professionele bestuurders of autoliefhebbers, het LED-grootlicht van Wesem garandeert een veilige en comfortabele rijervaring en biedt helder, scherp zicht, zelfs in de meest veeleisende omstandigheden.

PL54062EGV1

Gegevensblad

type verbinding
Rouge
nieuw


nieuw
nieuw