Voetplaat Ribbel Mercedes X-klasse 2017-...

Voetplaat met geribbelde plaat voor Mercedes X-Klasse 2017-...

Inclusief roestvrijstalen bevestigingsset

Robuust tredeontwerp biedt weerstand tegen statische belasting van 115 kg

De trede is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

X-R1770-PR-I
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 668,16
€ 668,16 € 552,20
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 668 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 668 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 6,68.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Voetplaat met geribbelde plaat Mercedes X-klasse 2017-...

De treeplank met geribbelde plaat voor de Mercedes X-klasse is een autoaccessoire dat stijl en functionaliteit op een uitzonderlijke manier combineert. Deze treeplank is speciaal ontworpen voor deze elegante auto en is de ideale aanvulling voor eigenaren die op zoek zijn naar zowel moderne esthetiek als praktisch nut.

Deze treeplank is vervaardigd met nauwgezette aandacht voor detail en is niet alleen een visueel aantrekkelijke toevoeging, maar biedt ook een stevig platform om u te helpen gemakkelijk in en uit uw X-Klasse te stappen. De geribbelde plaat voegt een vleugje robuustheid toe aan het pakket en biedt tegelijkertijd een antislipoppervlak voor veiligheid in alle weersomstandigheden.

De constructie van hoogwaardig staal garandeert de duurzaamheid en sterkte van deze treeplank op lange termijn en biedt extra bescherming voor de onderkant van uw Mercedes X-Klasse. Of het nu voor dagelijks gebruik is of voor off-road avonturen, deze treeplank is ontworpen om de tand des tijds te doorstaan.

Het installeren van deze trede is ook eenvoudig, want hij wordt geleverd met een volledige set bevestigingsmateriaal en duidelijke instructies. Je hebt geen geavanceerde mechanische vaardigheden nodig om hem op je auto te monteren en hij past perfect bij de lijnen van de Mercedes X-Klasse.

Kortom, de treeplank met geribbelde plaat voor de Mercedes X-Klasse is een hoogwaardig accessoire dat stijl, functionaliteit en duurzaamheid combineert. De treeplank verfraait het uiterlijk van uw auto, vergemakkelijkt het in- en uitstappen en biedt extra bescherming voor uw X-Klasse. Maak een stijlstatement en voeg een vleugje praktisch gemak toe aan uw Mercedes X-Klasse met deze uitzonderlijke treeplank.

X-R1770-PR-I

Gegevensblad

Model
Mercedes X-Klasse
Type opstap Voeten
met geribbelde plaat