Positielicht rechtsboven type 3 Volvo FH 2012+ wit

Originele LED daklampen voor de Volvo FH 2012+ Globetrotter en Globetrotter XL

Type 3-positieverlichting voor installatie aan de rechterkant van het voertuig

De lampen zijn wit

A249017
€ 73,70
€ 73,70 € 60,91
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 73 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 73 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,73.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Volvo FH 2012+ Type 3 rechter bovenmarkeringslicht wit

Volvo's witte markeringslicht is ontworpen met hoogwaardige materialen voor optimale duurzaamheid en prestaties. De robuuste constructie maakt de lamp geschikt voor diverse weersomstandigheden en rijomgevingen. Met zijn briljante witte licht verbetert deze topmarkeringslamp de zichtbaarheid van het voertuig, zodat u zowel overdag als 's nachts veiliger kunt rijden.

Het slanke, stijlvolle ontwerp past bij het moderne uiterlijk van Volvo-trucks. Deze markeringslamp is eenvoudig te installeren en is ontworpen voor een lange levensduur zonder afbreuk te doen aan de prestaties. Dankzij de geavanceerde technologie biedt de lamp een uitzonderlijke helderheid en is tegelijkertijd energiezuinig. De lamp voldoet ook aan de strengste veiligheidsnormen, waardoor het een betrouwbare keuze is voor eigenaars van Volvo-trucks die de veiligheid en het uiterlijk van hun voertuigen willen verbeteren.

A249017

Gegevensblad

Couleur
Wit
Montageafmetingen
Wet
année
2012+
2021+