Ledson 3-polige/2-polige DT vrouwelijke adapter Volvo

Adapter die de aansluiting van extra verlichting vergemakkelijkt, voornamelijk op Volvo-trucks die zijn voorbereid voor extra verlichting.

spanning: 24v

AC33459051
€ 22,52
€ 22,52 € 18,61
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 22 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 22 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,22.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Ledson-adapter 3-polig / 2-polig vrouwelijk voor Volvo

elektrische connectoradapter ontworpen voor Volvo-voertuigen. De adapter is uitgerust met een vrouwelijke 2-polige DT-stekker en een mannelijke 3-polige stekker voor een eenvoudige en veilige verbinding tussen de verschillende elektrische onderdelen van het voertuig.

Deze adapter is bijzonder handig omdat hij kan worden gebruikt om elektrische onderdelen aan te sluiten die niet direct met elkaar overeenkomen. Hij kan ook worden gebruikt om een beschadigde of defecte connector te vervangen, wat tijd en geld bespaart omdat niet het hele elektrische onderdeel hoeft te worden vervangen.

De adapter is gemaakt van hoogwaardige materialen voor een betrouwbare en duurzame elektrische verbinding. Hij is eenvoudig te installeren en te gebruiken en is compatibel met een groot aantal Volvo's.

Maximaliseer je tijd en kosten bij het uitvoeren van elektrische reparaties aan Volvo's met de DT vrouwelijke 3-polige naar 2-polige adapter, het essentiële gereedschap dat iedereen in zijn gereedschapskist zou moeten hebben

AC33459051

Gegevensblad

année
2012+
2021+