Vision X Prospector 9 Led 10° werklamp 63W

Prospector 9 LED werklamp van Vision X

De Prospector werklamp heeft een puntstraalhoek van 10°

De Prospector werklamp heeft 9 LED's van elk 7W, waardoor het totale vermogen 63W is

De nieuw ontworpen lens integreert de optiek om de kosten te verlagen met behoud van optimale bundelprestaties. Elke lamp heeft een kleurgecodeerde achterplaat zodat je de lichtbundel van elke lamp gemakkelijk kunt identificeren.

De Prospector 9-LED 63W werklamp heeft een lichtstroom van 6053lm en een lichttemperatuur van 5700 Kelvin

De Prospector 5-led werklamp heeft de volgende afmetingen:

  1. Lengte: 138mm
  2. Hoogte: 130mm
  3. Diepte: 85mm
PL70910
€ 260,15
€ 260,15 € 215,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 260 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 260 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 2,60.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Vision X Prospector 9 LED 10° werklamp 63W

De Prospector 9 LED werklamp van Vision X is een innovatief product dat prestaties, duurzaamheid en een stijlvol ontwerp biedt. Hij is voorzien van geavanceerde 63W LED-technologie die een intense helderheid levert terwijl hij weinig energie verbruikt. De hoogwaardige aluminium behuizing biedt robuuste bescherming tegen schokken en trillingen, evenals corrosiebestendigheid voor gebruik in ruwe omgevingen. De gepatenteerde Prime Drive-technologie van Vision X zorgt voor een efficiënt energiebeheer voor maximale LED-prestaties, een langere levensduur en interne temperatuurregeling. De schijnwerper is eenvoudig te installeren met de verstelbare montagebeugel en is compatibel met een breed scala aan voertuigen en toepassingen, waardoor hij perfect is voor vele toepassingen, zoals op vrachtwagens, landbouwmachines, tractoren, auto's, industriële machines, enz.

De nieuwe verzegelde, insteekbare PC-lens vervangt het gebruikelijke bezelontwerp, biedt bescherming tegen binnendringing en verlaagt de productiekosten. Door de optiek in de lens op te nemen, is Vision X erin geslaagd om de prestaties van de lichtbundel te behouden en tegelijkertijd de kosten te verlagen. De gekleurde afdekplaten maken het ook gemakkelijk om de lichtbundel van elke lamp te identificeren.

Elke 7W LED straalt een helderheid van 680 lumen uit, waardoor de Prospector 9 LED werklamp van Vision X elke werkomgeving effectief kan verlichten. Al met al is deze werklamp een betrouwbare en effectieve keuze voor al je verlichtingsbehoeften.

PL70910

Gegevensblad

IP
IP 68
IP69K
Couleur
Wit
Spanning
9-32V
Lengte
138 mm
Lumen
6053lm
Mate van lichtstraal
10°
Diepte
85 mm
Vorm
Vierkant
Hoogte met steun
130 mm
type verbinding
kabel
materiële ondersteuning
aluminium
lensmaterialen
polycarbonaat
e goedgekeurd
geen
stroom
63W
Revêtement
5700
Marque
Visie X

Dit vind je misschien ook leuk