Vision X Prospector 5 Led 35W 40° werklamp

Prospector 5 LED werklamp van Vision X

De Prospector werklamp heeft een bundelhoek van 40°

De Prospector werklamp heeft 5 LED's van elk 7W, dus een totaal vermogen van 35W

De Prospector werklamp met 5 x 35W LED's heeft een lichtstroom van 3394lm en een lichttemperatuur van 5700 Kelvin

De afmetingen van de Prospector 5 LED werklamp zijn als volgt:

  1. Lengte: 121mm
  2. Hoogte: 110mm
  3. Diepte: 78mm
PL70540
€ 211,75
€ 211,75 € 175,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 211 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 211 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 2,11.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Vision X Prospector werklamp geel 5 LED 35W

De Prospector 5 LED werklamp van Vision X is een innovatief product dat prestaties, duurzaamheid en een stijlvol ontwerp combineert. Met 35W vermogen en geavanceerde LED-technologie biedt deze hoofdlamp intense helderheid bij een zeer laag energieverbruik. De hoogwaardige aluminium behuizing biedt robuuste bescherming tegen schokken en trillingen, evenals corrosiebestendigheid voor gebruik in ruwe omgevingen. De gepatenteerde Prime Drive-technologie van Vision X maakt efficiënt energiebeheer mogelijk voor maximale LED-prestaties en zorgt voor een langere levensduur en interne temperatuurregeling. Met een verstelbare montagebeugel en eenvoudige installatie is deze koplamp compatibel met een breed scala aan voertuigen en toepassingen.

De Prospector 5 LED-werklamp van Vision X is perfect voor een breed scala aan toepassingen, waaronder vrachtwagens, landbouwmachines, tractoren, auto's, industriële machines en nog veel meer

vereenvoudigd ontwerp

De nieuwe PC-lens van de Vision X Prospector 5 led-werklamp is een plug-in, afgedichte versie die het gebruikelijke bezelontwerp vervangt. Het biedt dezelfde bescherming tegen het binnendringen van licht, maar verlaagt de productiekosten.

Geïntegreerde optiek

Door de optiek in de lens van de Vision X Prospector 5 led werklamp te integreren, is Vision X erin geslaagd om de prestaties van de lichtbundel te behouden en tegelijkertijd de kosten te verlagen.

Kleurgecodeerde achterplaat

Dankzij de gekleurde afdekplaten op de Vision X Prospector 5 led werklamp kun je snel zien welke bundel door elke lamp wordt gebruikt.

Zeer efficiënte LED's

Elke 7W LED straalt een helderheid van 680 lumen uit, waardoor de Vision X Prospector 5 led werklamp elke werkomgeving effectief kan verlichten.

Conclusie

Al met al is de Prospector 5 led werklamp van Vision X een betrouwbare en effectieve keuze voor al je verlichtingsbehoeften.

PL70540

Gegevensblad

IP
IP 68
IP69K
Couleur
Wit
Spanning
9-32V
Lengte
121 mm
Lumen
3394lm
Mate van lichtstraal
40°
Diepte
78 mm
Vorm
Vierkant
Hoogte met steun
110 mm
type verbinding
kabel
materiële ondersteuning
aluminium
lensmaterialen
polycarbonaat
e goedgekeurd
geen
stroom
35W
Revêtement
5700
Marque
Visie X

Dit vind je misschien ook leuk