Vignal ola ovale werklamp 1500lm schijnwerper

Ovale werklamp Ola Vignal

De werklamp heeft een lichtstroom van 1500 lumen en een lichttemperatuur van 6000 Kelvin

de ovale werklamp van Vignal is een professionele lamp van hoge kwaliteit en biedt een krachtige helderheid, brede en gelijkmatige lichtspreiding, weerstand tegen zware omstandigheden en een verhoogde duurzaamheid dankzij LED-technologie.

PL14966D
€ 58,69
€ 58,69 € 48,50
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 58 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 58 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,58.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Vignal ola ovale werklamp 1500lm schijnwerper

De ovale werklamp van Vignal is een hoogwaardig verlichtingsapparaat dat is ontworpen om te voldoen aan de meest veeleisende professionele behoeften. Deze werklamp maakt gebruik van LED-technologie en biedt een uitzonderlijke helderheid van 1500 lumen.

Het ovale ontwerp geeft de lamp een moderne, aantrekkelijke look en zorgt tegelijkertijd voor een breed verlichtingsgebied. De geoptimaliseerde vorm verdeelt het licht gelijkmatig en zorgt voor helder, scherp zicht onder alle omstandigheden.

Deze werklamp heeft een robuuste, duurzame constructie die bestand is tegen de zwaarste werkomstandigheden. Hij is uitgerust met een behuizing van hoogwaardig materiaal dat bescherming biedt tegen schokken, trillingen en de elementen, waardoor betrouwbare, consistente prestaties worden gegarandeerd.

De LED-technologie die in deze werklamp wordt gebruikt, garandeert een lager energieverbruik in vergelijking met conventionele lichtbronnen, waardoor de lamp efficiënter en zuiniger kan worden gebruikt. Bovendien hebben LED's een langere levensduur, waardoor de onderhoudskosten lager zijn en de lamp langer gebruikt kan worden.

Deze ovale werklamp van Vignal is ook uitgerust met een draaibare beugel, wat een grote installatieflexibiliteit biedt. Hij kan eenvoudig worden gemonteerd op verschillende soorten voertuigen, zoals vrachtwagens, bouwmachines, landbouwvoertuigen, enz.

Kortom, de ovale werklamp van Vignal is een ideale keuze voor wie op zoek is naar krachtige, betrouwbare en duurzame verlichting in zijn werkomgeving. Met zijn geoptimaliseerde ontwerp, geavanceerde LED-technologie en robuuste constructie biedt hij uitzonderlijke prestaties en een betere zichtbaarheid, wat de veiligheid en efficiëntie van de werkzaamheden ten goede komt.

PL14966D

Gegevensblad

IP
IP 68
IP69K
Spanning
12/24V
Hauteur
92 mm
Breedte
148 mm
Lumen
1500 lm
Diepte
60 mm
Vorm
Ovaal
type verbinding
DT2
Type balk
Overstroming
Revêtement
6000