Vignal ola ovale werklamp 1000lm schijnwerper

Ovale werklamp Ola Vignal

De werklamp heeft een lichtstroom van 1000 lumen en een lichttemperatuur van 6000 Kelvin

Dankzij de ovale vorm biedt deze werklamp een breed verlichtingsgebied, waardoor belangrijke werkgebieden effectief worden bestreken. De lamp is ontworpen om zware omstandigheden te weerstaan en is beschermd tegen schokken, trillingen en slecht weer.

PL14965D
€ 56,27
€ 56,27 € 46,50
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 56 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 56 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,56.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Vignal ola ovale werklamp 1000lm schijnwerper

De ovale werklamp van Vignal is een hoogwaardig verlichtingsproduct dat speciaal is ontworpen voor professionele toepassingen. Deze werklamp is voorzien van geavanceerde LED-technologie die een uitzonderlijke lichtopbrengst van 1000 lumen levert, waardoor optimale zichtbaarheid wordt gegarandeerd, zelfs in de moeilijkste omstandigheden.

Dankzij het slanke, compacte ovale ontwerp is dit de ideale keuze voor eenvoudige, onopvallende installatie op verschillende voertuigen, zoals vrachtwagens, bedrijfsvoertuigen en landbouwmachines. Het compacte formaat doet niets af aan de prestaties, want de lamp kan een krachtige lichtstraal projecteren over een groot gebied.

Deze werklamp is uitgerust met LED's van hoge kwaliteit, die een lange levensduur hebben en minder energie verbruiken dan traditionele lichtbronnen. Dankzij deze geavanceerde LED-technologie is de Vignal werklamp zeer goed bestand tegen schokken en trillingen, waardoor het een betrouwbare en duurzame keuze is.

Bovendien is deze werklamp water- en stofdicht, waardoor hij ideaal is voor ruwe buitenomgevingen. Hij is ontworpen om de meest extreme omstandigheden te weerstaan en biedt betrouwbare en consistente prestaties in alle situaties.

Kortom, de Vignal ovale werklamp is een hoogwaardig verlichtingsproduct met geavanceerde LED-technologie, dat een uitzonderlijke lichtopbrengst, duurzaamheid en weerstand tegen de zwaarste omstandigheden biedt. Het is een ideale keuze voor professionals die op zoek zijn naar betrouwbare, krachtige verlichting voor hun voertuigen.

PL14965D

Gegevensblad

IP
IP 68
IP69K
Spanning
12/24V
Breedte

148 mm
Lumen
1000lm
Diepte
60 mm
Vorm
Ovaal
type verbinding
DT2
stroom
15W
Revêtement
6000