• Alleen online

Basic Led Vierkante Werklamp 14W

vierkante werklamp van 14 W uit ons Basic-assortiment

De koplamp heeft 5 LED's met een lichtstroom van 500 lumen

Afmetingen: 150x130x50 mm

Alleen verkrijgbaar op onze website

PL2204L
€ 11,76
€ 11,76 € 9,72
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 11 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 11 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,11.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Basic Led vierkante werklamp 14W

De LED 5 vierkante werklamp is een veelzijdig en robuust gereedschap dat is ontworpen om te voldoen aan de meest veeleisende verlichtingseisen. De robuuste, slagvaste behuizing garandeert een uitzonderlijke duurzaamheid in de zwaarste werkomgevingen en biedt een betrouwbare oplossing voor zowel professionals als doe-het-zelvers.

Dankzij de vijf LED's van hoge kwaliteit biedt deze lamp een uitzonderlijke helderheid en verlicht zelfs de donkerste werkplekken effectief. Het compacte vierkante ontwerp maakt eenvoudige installatie op verschillende oppervlakken mogelijk en biedt maximale flexibiliteit voor gebruik in verschillende omgevingen, van vrachtwagens en terreinwagens tot bouwplaatsen en werkplaatsen.

Met zijn brede spanningsbereik van 10-30 V is deze LED 5 werklamp perfect geschikt voor een reeks elektrische systemen, waardoor hij compatibel is met veel voertuigen en machines. Dankzij het lage stroomverbruik is dit een energiezuinige optie, waardoor het totale verbruik daalt terwijl de prestaties optimaal blijven.

Bovendien is deze werklamp water- en stofbestendig, waardoor het een ideale keuze is voor veeleisende buitenomgevingen. De lange levensduur en het weinige onderhoud maken het een waardevolle investering op lange termijn, die jarenlang een betrouwbare lichtbron zal zijn.

Of het nu voor professioneel of persoonlijk gebruik is, de LED 5 Square Work Light is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een duurzame, krachtige en betrouwbare verlichtingsoplossing. Geniet van verbeterde zichtbaarheid en verbeterde efficiëntie met deze uitzonderlijke werklamp.

PL2204L

Gegevensblad

Spanning
12/24V
Hauteur
108 mm
Lengte
108 mm
Lumen
500lm
Diepte
37.35mm
stroom
14W