• Alleen online

Basic Led vierkante werklamp 15W met witte positielichten

vierkante werklamp van 20 W uit onze Basic Led-reeks

De koplamp heeft 10 leds met een lichtstroom van 1500 lumen

De werklamp heeft een wit positielicht

Afmetingen zijn: 101x36.5x101mm

Alleen beschikbaar op de website

PL0184L
€ 62,92
€ 62,92 € 52,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 62 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 62 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,62.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Basic Led vierkante werklamp 15W met positielichten

Op zoek naar krachtige, betrouwbare verlichting voor je werk? Deze vierkante werklamp met 10xLED en LED-stripverlichting is het ideale gereedschap om je te ondersteunen bij je meest veeleisende taken.

Met zijn moderne, robuuste vierkante ontwerp is deze werklamp gemaakt om de zwaarste omstandigheden te weerstaan. Of je nu een professional bent in de industriële sector, een liefhebber van terreinwagens of gewoon een krachtige lichtbron nodig hebt op je werkplek, deze lamp zal aan je verwachtingen voldoen.

De meest opmerkelijke eigenschap van deze lamp is de 10xLED configuratie, die een uitzonderlijke helderheid biedt voor het verlichten van grote werkgebieden. De LED's geven een helder, wit licht dat vermoeide ogen vermindert en de zichtbaarheid in het donker verbetert.

Bovendien verdeelt de geïntegreerde LED-strip rond de rand van de lamp het licht gelijkmatig, waardoor vervelende schaduwen worden geëlimineerd en het licht optimaal wordt gedekt. Hierdoor is dit de perfecte keuze voor werktoepassingen die een nauwkeurige, gelijkmatige verlichting vereisen.

Deze vierkante werklamp is ontworpen voor eenvoudige installatie. De lamp heeft een stevige voet die stevig bevestigd kan worden op verschillende bevestigingspunten, zoals bedrijfsvoertuigen, vrachtwagens, boten en andere werkapparatuur. Hij is ook waterdicht, weersbestendig en trillingsbestendig, wat zorgt voor een uitzonderlijke duurzaamheid.

Wat betreft energieverbruik is deze lamp zeer efficiënt, waardoor het op de lange termijn een voordelige optie is. LED's hebben een ongelooflijk lange levensduur, wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over regelmatige vervanging.

Of je nu 's nachts werkt, noodverlichting op de weg nodig hebt of gewoon de zichtbaarheid van je voertuig wilt verbeteren, deze vierkante werklamp met 10xLED en LED-strip is een geweldige keuze. Hij combineert een uitzonderlijke helderheid, robuuste duurzaamheid en eenvoudige installatie om te voldoen aan verschillende behoeften op het gebied van werkverlichting. Kies voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van deze vierkante werklamp om je meest veeleisende projecten te verlichten.

PL0184L

Gegevensblad

Kleur positie
Wit
Spanning
12/24V
Hauteur
101 mm
Lengte
101 mm
Lumen
1500 lm
Positie
Ja
Diepte
37.35mm
stroom
15W