• Alleen online

Basic Led vierkante werklamp 20W

vierkante werklamp van 20 W uit ons Basic-assortiment

De koplamp heeft 9 LED's met een lichtstroom van 1133 lumen

Alleen verkrijgbaar op de website

PL0177L
€ 21,78
€ 21,78 € 18,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 21 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 21 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,21.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Basic Led vierkante werklamp 20W

De vierkante werklamp met negen LED's is een robuuste en veelzijdige verlichtingsoplossing die is ontworpen om te voldoen aan de strenge eisen van een verscheidenheid aan industriële en commerciële toepassingen. Met zijn compacte en efficiënte vierkante ontwerp biedt deze werklamp een uitzonderlijke helderheid terwijl het energieverbruik tot een minimum beperkt blijft.

De negen geïntegreerde LED-lampen bieden een intense, gelijkmatige helderheid over een groot gebied, waardoor optimale zichtbaarheid wordt gegarandeerd, zelfs in de donkerste omstandigheden en de meest veeleisende omgevingen. Het vierkante ontwerp zorgt voor een gelijkmatige lichtverdeling, waardoor het een ideale keuze is voor diverse bouwklussen, autoreparaties, buitenactiviteiten en nog veel meer.

Deze werklamp is gemaakt van duurzame, schokbestendige materialen en is bestand tegen schokken, trillingen en zware weersomstandigheden. De robuuste behuizing maakt hem geschikt voor gebruik in ruwe omgevingen zoals bouwplaatsen, mijnbouwlocaties en agrarische toepassingen.

Deze werklamp is eenvoudig te installeren en te gebruiken en gaat ook lang mee, waardoor het een betrouwbare en kosteneffectieve investering is voor professionals die op zoek zijn naar een krachtige verlichtingsoplossing die lang meegaat. Bovendien helpt het efficiënte energieverbruik om de bedrijfskosten te verlagen en tegelijkertijd superieure verlichtingsprestaties te leveren.

Of het nu gaat om het verlichten van specifieke werkgebieden, het waarborgen van de veiligheid op industriële locaties of het verbeteren van de zichtbaarheid tijdens buitenactiviteiten, deze vierkante werklamp met negen LED's is een ideale keuze voor wie op zoek is naar betrouwbare, krachtige en duurzame verlichting.

PL0177L

Gegevensblad

Spanning
12/24V
Hauteur
101 mm
Lengte
101 mm
Lumen
1133lm
Diepte
37.35mm
stroom
20W