• Alleen online

Basic Led vierkante werklamp 26W

26W vierkante werklamp uit onze Basic serie

De koplamp heeft 18 LED's met een lichtstroom van 2800 lumen

Afmetingen: 157x107x60

Alleen verkrijgbaar op de website

PL0172L
€ 37,51
€ 37,51 € 31,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 37 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 37 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,37.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Basic Led vierkante werklamp 26W

De vierkante werklamp met 18 LED's vertegenwoordigt het toppunt van functionaliteit en prestaties op het gebied van vrachtwagenverlichting. Met zijn robuuste ontwerp en hoogwaardige constructie is deze werklamp speciaal ontworpen om te voldoen aan de veeleisende behoeften van professionals in een verscheidenheid aan industrieën. De moderne vierkante vorm biedt een slanke, aantrekkelijke esthetiek die perfect past bij elk voertuig.

De 18 ultraheldere LED's bieden een uitzonderlijke helderheid en zorgen voor maximale zichtbaarheid, zelfs in de donkerste omstandigheden. Dankzij de krachtige lichtopbrengst is deze werklamp ideaal voor het verlichten van grote werkgebieden, waardoor optimale productiviteit mogelijk is, zelfs in de meest veeleisende omgevingen.

Deze werklamp is ontworpen om de ontberingen van het dagelijks gebruik te weerstaan en is gemaakt van duurzame, weerbestendige materialen, zodat hij zelfs onder de zwaarste omstandigheden betrouwbaar presteert. Dankzij de eenvoudige installatie en universele compatibiliteit is dit een praktische keuze voor zowel doe-het-zelvers als industriële professionals.

Met zijn robuuste behuizing en beschermende lens van hoge kwaliteit is deze werklamp bestand tegen schokken, trillingen en temperatuurschommelingen, waardoor hij lang meegaat en altijd betrouwbaar is. Bovendien maakt het lage energieverbruik deze lamp tot een energiezuinige optie, waardoor het een verstandige keuze is voor diegenen die hun ecologische voetafdruk willen verkleinen en toch willen profiteren van verlichting van hoge kwaliteit.

Kortom, deze 18-LED vierkante werklamp belichaamt de perfecte combinatie van duurzaamheid, prestaties en energiezuinigheid en biedt een betrouwbare en krachtige verlichtingsoplossing voor vrachtwagens en industriële toepassingen.

PL0172L

Gegevensblad

Spanning
12/24V
Hauteur
125 mm
Lengte
102 mm
Lumen
2800 lm
Diepte
40 mm
stroom
25W