• Alleen online

Basis Led Vierkante werklamp met schakelaar 12W

12 W vierkante werklamp uit onze Basic serie

De koplamp heeft 12 LED's met een lichtstroom van 1800 lumen

Afmetingen: 87x56,5x94 mm

Alleen verkrijgbaar op onze website

PL0152L
€ 21,72
€ 21,72 € 17,95
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 21 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 21 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,21.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Basic Led Vierkante Werklamp met Schakelaar 12W

De LED vierkante werklamp met schakelaar is een geweldige aanvulling voor doe-het-zelvers en industriële professionals die op zoek zijn naar een betrouwbare en robuuste lichtbron. De compacte structuur herbergt een indrukwekkende reeks van 12 krachtige LED's die zorgen voor een uitzonderlijke helderheid en een brede dekking op de werkplek, zelfs in de donkerste omstandigheden. Met zijn slanke vierkante ontwerp biedt deze werklamp een moderne esthetiek die naadloos past in elke werkomgeving.

Dankzij de duurzame, weerbestendige constructie is dit de ideale keuze voor zware omgevingen en veeleisende taken. Hij is bestand tegen schokken en trillingen, waardoor hij zelfs in de meest veeleisende omstandigheden betrouwbaar presteert. Met de handige aan/uit-schakelaar is de lamp eenvoudig aan en uit te zetten en kan de helderheid nauwkeurig worden ingesteld op de specifieke behoeften van de gebruiker.

De werklamp is ontworpen voor eenvoudige installatie, zodat hij snel en zonder gedoe kan worden toegevoegd aan een bestaand voertuig of bestaande werkuitrusting. Door het efficiënte energieverbruik en de lange levensduur is het een zuinige en milieuvriendelijke keuze, waardoor de bedrijfskosten op de lange termijn lager uitvallen. Bovendien zorgt de lage warmteafgifte ervoor dat de lamp veilig te hanteren is, zelfs tijdens lange perioden van continu gebruik.

Of het nu gaat om het verlichten van een bouwplaats, een mijnterrein, een camper of een andere veeleisende werkomgeving, deze vierkante LED werklamp met schakelaar is ontworpen om te voldoen aan de meest veeleisende verlichtingsbehoeften en biedt uitzonderlijke zichtbaarheid en onwrikbare betrouwbaarheid voor een verscheidenheid aan industriële en recreatieve toepassingen.

PL0152L

Gegevensblad

Spanning
12/24V
Hauteur
86 mm
Lengte
75 mm
Lumen
1800lm
Diepte
25,5 mm
stroom
12W