• Alleen online

Basis led vierkante werklamp 43W

43W vierkante werklamp uit onze Basic serie

De koplamp heeft 16 LED's met een lichtstroom van 2100 lumen

Afmetingen: 119x65x148 mm

PL0081L
€ 24,97
€ 24,97 € 20,64
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 24 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 24 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,24.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Basis led vierkante werklamp 43W

De 16x LED Flood vierkante werklamp is een essentieel hulpmiddel voor nachtwerk of werk in omgevingen met weinig licht. Met zijn robuuste ontwerp en uitzonderlijke prestaties is deze werklamp ontworpen om de meest veeleisende omstandigheden te weerstaan.

Dankzij de 16 LED's met hoge intensiteit biedt deze hoofdlamp een uitzonderlijke helderheid en verlicht grote oppervlakken met een verblindende helderheid. De vierkante vorm verdeelt het licht gelijkmatig, elimineert schaduwen en zorgt voor optimaal zicht in alle richtingen.

Dankzij de schokbestendige en waterbestendige behuizing is deze werklamp ideaal voor gebruik in ruwe buitenomgevingen zoals bouwplaatsen, mijnen of industriële gebieden. Dankzij de duurzaamheid is dit de ideale keuze voor off-road voertuigen zoals vrachtwagens, jeeps of SUV's, die een betrouwbare oplossing bieden voor verlichting op ruw terrein.

Bovendien heeft deze LED werklamp een laag energieverbruik, waardoor het een zuinige en milieuvriendelijke optie is. Door de eenvoudige installatie en efficiënte werking is het een praktische keuze voor professionals die op zoek zijn naar een krachtige en betrouwbare lichtbron.

Of het nu voor industriële, commerciële of recreatieve toepassingen is, de 16x LED Flood vierkante werklamp is een vertrouwde metgezel die optimaal zicht en verbeterde veiligheid garandeert in de meest veeleisende omgevingen.

PL0081L

Gegevensblad

Spanning
12/24V
Hauteur
128 mm
Lengte
108 mm
Lumen
2100lm
Diepte
63 mm
stroom
42W

Klanten die dit product kochten, kochten ook: