• Alleen online

Basic Led vierkante werklamp mini 12W

Vierkante minikoplamp uit onze led-basisreeks

De hoofdlamp heeft 5 leds met een lichtstroom van 630 lumen

Afmetingen: 101mmX83mmX33mm

Alleen verkrijgbaar op de website

PL0068L
€ 14,81
€ 14,81 € 12,24
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 14 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 14 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,14.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Basic Led mini vierkante werklamp 12W

De 5x3W Flood LED mini vierkante werklamp heeft een robuust, compact ontwerp, perfect geschikt voor professionele verlichting in veeleisende omgevingen. Met zijn stevige structuur garandeert hij betrouwbare prestaties, zelfs onder de zwaarste omstandigheden.

Uitgerust met vijf krachtige LED lampen van elk 3W levert deze werklamp een opmerkelijke helderheid met een geoptimaliseerd energieverbruik en een superieure lichtefficiëntie. Dankzij de speciaal ontworpen optiek biedt de lamp een brede, gelijkmatige lichtstraal, die een helder zicht biedt over een groot werkgebied zonder de gebruiker te verblinden.

De hoogwaardige aluminium behuizing zorgt voor een uitstekende warmteafvoer, wat bijdraagt aan een lange levensduur en stabiele prestaties in uiteenlopende werkomstandigheden. Het slagvaste en waterdichte ontwerp zorgt voor maximale betrouwbaarheid, waardoor deze koplamp de ideale accessoire is voor vrachtwagens, off-road voertuigen en veeleisende industriële toepassingen.

Dankzij het compacte formaat is deze werklamp eenvoudig te installeren en flexibel te monteren, wat een grote veelzijdigheid biedt om te voldoen aan de verlichtingseisen in krappe ruimtes. Met zijn efficiënte energieverbruik en uitzonderlijke duurzaamheid is deze werklamp een betrouwbare keuze voor professionals die op zoek zijn naar een krachtige, duurzame verlichtingsoplossing in een verscheidenheid aan veeleisende werkomgevingen.

PL0068L

Gegevensblad

Spanning
12/24V
Hauteur
101 mm
Lengte
84 mm
Lumen
630lm
Diepte
33mm
stroom
12W