Strengen werklamp President Dark 35w met positie

De chairman 35w werklamp kan werken tussen 10-70v en verbruikt 35w

Dit model heeft een rood positielicht

De Dark Knight werklamp heeft getint glas en een volledig zwarte kap

hij heeft een lichtstroom van 3000 lumen

Hij is 109 mm lang, 49 mm diep en 133 mm hoog

Deze werklamp heeft een 2000 mm kabelaansluiting

De lamp voldoet aan de R10 en ADR goedkeuringsnormen

Opmerking: De DT-connector mag om garantieredenen niet worden doorgesneden

PL908530
€ 301,29
€ 301,29 € 249,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 301 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 301 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 3,01.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Strands President werklamp met positie , Dark Knight

De President werklamp is een nieuwe categorie werklampen. Zijn ultraslanke ontwerp en getinte lens creëren een slanke, elegante look voor uw voertuig. Hij is getest om een ongelooflijk heldere lichtbundel te leveren. Strands heeft een werklamp gecreëerd die chauffeurs veiliger, comfortabeler en meer gefocust maakt. Dit product is ADR goedgekeurd en kan dus gemonteerd worden op voertuigen die gevaarlijke goederen vervoeren.

De Chairman's Work Light met rode positielichten is een veelzijdige en praktische lamp, ontworpen voor gebruik in verschillende werkomgevingen. Dankzij het ergonomische ontwerp is de lamp eenvoudig te plaatsen waar je hem nodig hebt.

De werklamp is uitgerust met een krachtige LED-lamp die helder, levendig licht geeft om de zichtbaarheid en productiviteit op het werk te verbeteren.

Bovendien is deze werklamp uitgerust met rode markeringslichten, die vooral handig zijn in werkomgevingen waar veiligheid van het grootste belang is, zoals bouwzones of bouwterreinen. Deze rode markeringslichten houden werknemers zichtbaar en verminderen het risico op ongevallen.

De Strands europe chairman werklamp met rode markeringslichten is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om zware werkomstandigheden te weerstaan. Hij is ook gemakkelijk te vervoeren dankzij het compacte, lichte ontwerp.

Kortom, de Strands light Chairman werklamp met rood positielicht is een uitstekende keuze voor professionele werkers die betrouwbare, effectieve verlichting nodig hebben in de meest veeleisende werkomgevingen. Het is ook ideaal voor situaties waar veiligheid een belangrijke zorg is.

Verhoog uw productiviteit en veiligheid op de werkplek met de Strands Chairman Work Light, uitgerust met rode positielichten en een krachtige LED-lamp! Verkrijgbaar bij uw specialist Ducheminagt

PL908530

Gegevensblad

IP
IP69K
Surface
Zwart
Kleur positie
rood
Spanning
12-70v
Certificering
CEE R10
Hauteur
109 mm
Lengte
109 mm
Lumen
3000lm
Lichtgevende afstand (1lux)
68m
Theoretisch Lumen
4512lm
Diepte
49 mm
Hoogte met steun
133 mm
Bedrijfstemperatuur
-40°C - +40°C
Gekleurde lens
Clair
12v verbruik
35w
24v verbruik
35w
Kabellengte (mm)
2000
materiële ondersteuning
roestvrij staal
lensmaterialen
polycarbonaat
e goedgekeurd
geen
aDR goedgekeurd
ja
Marque
Strengen

Dit vind je misschien ook leuk