Optibeam octax 8.0 7400lm werklamp

octax 8.0 werklamp van het merk Optibeam

De Octax 8.0 werklamp van Optibeam is gemaakt van hoogwaardige materialen die zijn ontworpen voor veeleisend professioneel gebruik

De Octax 8.0 werklamp van Optibeam heeft geen frame om sneeuw en vuil te helpen afstoten, waardoor zichtbaarheid in moeilijke omstandigheden gegarandeerd is

De Octax 8.0 werklamp van Optibeam heeft een brede lichtbundel met een lichttemperatuur van 5500 Kelvin en een lichtstroom van 7400lm

De afmetingen van de Octax 8.0 werklamp van Optibeam zijn:

  1. Lengte: 115mm
  2. Hoogte: 115mm
  3. Diepte: 81mm

De Octax 6.0 werklamp van Optibeam heeft een Type DT-2 pin aansluiting

Hij is goedgekeurd voor R10 en IP68

PL1603-300722
€ 149,99
€ 149,99 € 123,96
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 149 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 149 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 1,49.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Optibeam octax 8.0 7400lm werklamp

OptiBeamLights introduceert met trots Octax, een revolutionaire werklamp die is ontworpen om uitzonderlijke prestaties te leveren in zelfs de meest veeleisende omgevingen. Met zijn innovatieve functies en geavanceerde technologie is de Octax werklamp van OptiBeamLights het ideale gereedschap voor professionals die op zoek zijn naar een krachtige, veelzijdige en duurzame lichtbron.

Uitgerust met een state-of-the-art LED-array, levert de OptiBeamLights Octax werklamp superieure verblindende helderheid. Het geavanceerde optische ontwerp verdeelt het licht gelijkmatig over een breed werkgebied, vermindert ongewenste schaduwen en zorgt voor optimale zichtbaarheid in alle omstandigheden. Of u nu werkt in een garage, op een bouwplaats of in een andere veeleisende omgeving, de Octax werklamp van OptiBeamLights zal u voorzien van heldere, nauwkeurige verlichting om de klus te klaren.

De Octax werklamp van OptiBeamLights is speciaal ontworpen om de zwaarste omstandigheden op de werkplek te weerstaan. De hoogwaardige aluminium behuizing is zowel robuust als slagvast, wat zorgt voor een uitzonderlijke duurzaamheid. Bovendien is de OptiBeamLights Octax werklamp stof- en waterdicht, zodat u hem zonder zorgen buiten kunt gebruiken, zelfs in de regen. U kunt erop rekenen dat de OptiBeamLights Octax werklamp u vergezelt op al uw missies, ongeacht de situatie.

Veelzijdigheid is een ander groot voordeel van de OptiBeamLights Octax werklamp. Dankzij de 360 graden verstelbare bevestiging kun je de lamp precies richten waar je hem nodig hebt.

Kortom, de Octax werklamp van OptiBeamLights is veel meer dan alleen een werklamp. Het is een professioneel hulpmiddel van hoge kwaliteit, ontworpen om te voldoen aan de eisen van de meest veeleisende omgevingen. Met zijn briljante helderheid, uitzonderlijke duurzaamheid en veelzijdigheid is de Octax werklamp van OptiBeamLights de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een optimale lichtbron voor zijn professionele projecten.

PL1603-300722

Gegevensblad

IP
IP 68
Couleur
Wit
Spanning
9/36V
Certificering
CEE R10
Lengte
115 mm
Breedte
115 mm
Lumen
7400LM
Theoretisch Lumen
8200LM
Diepte
80 mm
type verbinding
DT2
Type balk
Groot
Revêtement
5500
Marque
Optibeam

Dit vind je misschien ook leuk