Optibeam octax 6.0 6100lm werklamp

octax 6.0 werklamp van het merk Optibeam

De Octax 6.0 werklamp van Optibeam is gemaakt van hoogwaardige materialen die zijn ontworpen voor veeleisend professioneel gebruik

De Octax 6.0 werklamp van Optibeam heeft geen frame om sneeuw en vuil te helpen afstoten, waardoor zichtbaarheid in moeilijke omstandigheden gegarandeerd is

De Octax 6.0 werklamp van Optibeam heeft een brede lichtbundel met een lichttemperatuur van 5500 Kelvin en een lichtstroom van 6100lm

De afmetingen van de Octax 6.0 werklamp van Optibeam zijn:

  1. Lengte: 115mm
  2. Hoogte: 115mm
  3. Diepte: 81mm

De Octax 6.0 werklamp van Optibeam heeft een Type DT-2 pin aansluiting

Hij is goedgekeurd voor R10 en IP68

PL1603-300721
€ 139,76
€ 139,76 € 115,50
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 139 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 139 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 1,39.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Optibeam octax 6.0 6100lm werklamp

OptiBeamLights introduceert met trots Octax, een revolutionaire werklamp die ontworpen is om ongeëvenaarde prestaties te leveren in de meest veeleisende omgevingen. Met zijn geavanceerde technologie en innovatieve functies is de Octax werklamp vanOptibeam het ideale gereedschap voor professionals die op zoek zijn naar een krachtige, veelzijdige en duurzame lichtbron.

de Octax werklamp vanOptibeam is uitgerust met een geavanceerde LED-array, die zorgt voor een superieure verblindende helderheid. Het geavanceerde optische ontwerp zorgt voor een gelijkmatige lichtverdeling over een breed werkgebied, waardoor ongewenste schaduwen worden verminderd en je onder alle omstandigheden optimaal zicht hebt. Of je nu werkt in een garage, op een bouwplaats of in een andere veeleisende omgeving, de Octax werklamp vanOptibeam voorziet je van heldere, precieze verlichting om de klus te klaren.

De Octax werklamp vanOptibeam is ontworpen om de zwaarste werkomstandigheden te doorstaan. De hoogwaardige aluminium behuizing is robuust en slagvast, wat zorgt voor een uitzonderlijke duurzaamheid. Bovendien is de Octax werklamp vanOptibeam stof- en waterdicht, zodat je hem zonder zorgen buiten kunt gebruiken, zelfs in de regen. Je kunt erop rekenen dat de Octax werklamp vanOptibeam je vergezelt op al je missies, ongeacht de situatie.

Veelzijdigheid is een ander groot voordeel van de Octax werklamp vanOptibeam. Hij heeft een 360 graden verstelbare beugel, zodat je het licht precies kunt richten waar je het nodig hebt.

Kortom, de Octax werklamp vanOptibeam is veel meer dan alleen een werklamp. Het is een professioneel kwaliteitshulpmiddel dat is ontworpen om te voldoen aan de eisen van de meest veeleisende omgevingen. Met zijn briljante helderheid, uitzonderlijke duurzaamheid en veelzijdigheid is de Octax werklamp vanOptibeam de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar de optimale lichtbron voor zijn professionele projecten.

PL1603-300721

Gegevensblad

IP
IP 68
Couleur
Wit
Spanning
9/36V
Certificering
CEE R10
Lengte
115 mm
Breedte
115 mm
Lumen
6100lm
Theoretisch Lumen
6600 lm
Diepte
80 mm
type verbinding
DT2
Type balk
Groot
Revêtement
5500
Marque
Optibeam

Dit vind je misschien ook leuk