Was Vierkante werklamp 7000lm

vierkante werklamp van het merk Was

de werklamp heeft een lichtstroom van 7000 lumen

Hij werkt met een spanning van 12-24v

De afmetingen zijn:

  1. Lengte: 110mm
  2. Hoogte: 159mm
  3. Diepte: 85.3mm

De lamp is ECE goedgekeurd

PL1207W130
€ 160,83
€ 160,83 € 132,92
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 160 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 160 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 1,60.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Was Vierkante Werklamp 7000lm

De Was 7000 lumen vierkante werklamp is een professionele lamp van hoge kwaliteit die is ontworpen om aan de meest veeleisende eisen te voldoen. Met zijn indrukwekkende lichtopbrengst van 7000 lumen biedt deze werklamp heldere, duidelijke verlichting in een verscheidenheid aan industriële, commerciële en residentiële toepassingen.

Het vierkante ontwerp van deze werklamp maakt hem esthetisch aantrekkelijk en zorgt voor een gelijkmatige lichtverdeling over een groot gebied. Dankzij de robuuste en duurzame constructie is de lamp ideaal voor ruwe omgevingen en bestand tegen schokken, trillingen en de elementen.

De Was werklamp is uitgerust met de nieuwste LED-technologie, die een optimale energie-efficiëntie en een lange levensduur garandeert. De lamp is ook voorzien van een efficiënt koelsysteem dat de temperatuur op een optimaal niveau houdt voor betrouwbare en consistente prestaties.

Deze werklamp biedt een grote veelzijdigheid dankzij de mogelijkheid om te kantelen en te zwenken, waardoor hij gemakkelijk kan worden aangepast om de gewenste verlichtingshoek te bereiken. Bovendien wordt hij geleverd met een stevige beugel en een eenvoudig te installeren montagesysteem, waardoor hij flexibel inzetbaar is in verschillende omgevingen.

Kortom, de 7000 lumen vierkante werklamp van Was combineert kracht, duurzaamheid en energiezuinigheid. Voor gebruik op bouwterreinen, in magazijnen, garages of zelfs voor buitenverlichting is deze schijnwerper een ideale keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbare, krachtige professionele verlichtingsoplossing.

PL1207W130

Gegevensblad

Lengte
110 mm
Theoretisch Lumen
7000lm
Diepte
85 mm
Hoogte met steun
159 mm
Marque
Was

Dit vind je misschien ook leuk