• We zijn vies!

Wesem CRK2 vierkante werklamp 1600lm 22W 50°X30° DT

Vierkante werklamp CRK2 van Wesem

De Wesem werklamp heeft een Deutsch type aansluiting

De vierkante werklamp van Wesem heeft 6 LED's met hoge intensiteit die een brede lichtbundel produceren met een spreidingshoek van 50°X30°

De vierkante werklamp heeft een lichtstroom van 1600 lumen en een lichttemperatuur van 4000 Kelvin

Afmetingen zijn:

  1. Lengte/breedte: 105mm
  2. Hoogte met voet: 125mm
  3. Diepte: 68mm

De werklamp voldoet aan de ECE-goedkeuringsnormen

PL54950CRK2C
€ 50,09
€ 50,09 € 41,40
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 50 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 50 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,50.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Wesem CRK2 vierkante werklamp 1600lm 22W 50°X30° DT

De CRK2 vierkante werklamp van Wesem is een krachtige LED-werklamp die speciaal is ontworpen om te voldoen aan de meest veeleisende verlichtingseisen. Met een uitzonderlijke lichtopbrengst van 1600 lumen biedt deze hoofdlamp een intense helderheid die zelfs de donkerste werkplekken effectief verlicht.

Het vierkante ontwerp geeft hem een moderne, elegante uitstraling. Uitgerust met LED's van hoge kwaliteit produceert hij een helder, gelijkmatig wit licht voor optimale zichtbaarheid. Of het nu op een bouwplaats, in een werkplaats of in andere werkomgevingen is, de CRK2 vierkante hoofdlamp is het ideale gereedschap om de veiligheid en productiviteit te verbeteren.

Deze werklamp heeft een DT-type aansluiting, wat zorgt voor een stabiele en betrouwbare stroomvoorziening. Hij kan eenvoudig worden aangesloten op een voedingsbron van dit type voor continu gebruik. Bovendien is hij ontworpen om de zwaarste werkomstandigheden te weerstaan dankzij de robuuste constructie, waardoor hij bestand is tegen schokken, trillingen en water.

De Wesem CRK2 Square Worklight is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een professionele, krachtige verlichtingsoplossing. Dankzij de uitzonderlijke helderheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid is deze werklamp een essentieel hulpmiddel voor alle professionals die krachtige, betrouwbare verlichting nodig hebben op de werkplek.

PL54950CRK2C

Gegevensblad

Vorm
Vierkant
type verbinding
DT
stroom
22W
Marque
Wesem

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: