Lazer Utility 45 Vierkant 45W Werklamp Groot ADR Beugel

lazer Utility 45 WIDE ADR werklamp met brede beugel

Dit model is ADR goedgekeurd

De Utility 45 WIDE ADR werklamp van Lazer biedt een betere zichtbaarheid met een grotere intensiteit en een betere lichtverdeling voor een veiligere werkomgeving.

De werklamp is ontworpen om een constante en betrouwbare lichtstroom te leveren die perfect geschikt is voor een groot aantal toepassingen en voertuigtypes zoals auto's, SUV's, vrachtwagens, landbouwmachines, enz

De Utility 45 WIDE werklamp van Lazer heeft een lichtopbrengst van 4560 lumen en een lichttemperatuur van 5000 Kelvin. Met een stroomverbruik van 45 W maximaliseert de werklamp de scherpte en definitie van het voorliggende gebied zonder vermoeidheid te veroorzaken

Indrukwekkende verlichtingsprestaties blijven behouden dankzij de hoge thermische geleidbaarheid van het "Matrix" koelsysteem

De afmetingen zijn:

  1. Lengte: 110mm
  2. Hoogte: 108mm
  3. Diepte: 85mm

De lamp voldoet aan de ECE-goedkeuringsnormen

RL00U45-G2-ADR-WIDE
€ 187,55
€ 187,55 € 155,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 187 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 187 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 1,87.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Lazer Utility 45 Werklamp Vierkant 45W Breedmontage ADR

Lazer's Utility 45 werklamp met brede fitting is de ultieme verlichtingsoplossing en biedt uitzonderlijk vermogen, betrouwbaarheid en veelzijdigheid. Ontworpen om te voldoen aan de eisen van de meest veeleisende professionals en hobbyisten, is deze werklamp een ideale keuze.

Met zijn stevige constructie en uitstekende bouwkwaliteit is de Utility 45 werklamp ontworpen om de zwaarste omstandigheden te weerstaan. Dankzij de gegoten aluminium behuizing is hij zeer goed bestand tegen schokken, trillingen en binnendringend water, waardoor hij ideaal is voor gebruik buitenshuis.

Deze werklamp is uitgerust met de nieuwste LED-technologie, die een uitzonderlijke helderheid biedt en tegelijkertijd het energieverbruik verlaagt. Met zijn output van 4500 lumen zorgt hij voor maximale zichtbaarheid, zelfs in de donkerste omgevingen.

Dankzij de brede beugel kan deze werklamp eenvoudig en veilig worden gemonteerd op verschillende voertuigen, waaronder vrachtwagens, terreinwagens en andere machines. De lamp kan naar wens worden versteld voor een optimale verlichtingshoek.

De Utility 45 werklamp biedt ook verschillende bundelopties, met een keuze tussen brede en smalle bundel, voor flexibel gebruik. Of je nu een brede dekking nodig hebt of een precieze focus, je kunt de bundel kiezen die het beste bij je toepassing past.

Kortom, Lazer's Utility 45 werklamp met brede bevestiging combineert kracht, duurzaamheid en veelzijdigheid. Of je nu werkt op een bouwplaats, rijdt in moeilijke omstandigheden of geniet van buitenactiviteiten, deze werklamp zal je betrouwbare metgezel zijn om je weg te verlichten.

RL00U45-G2-ADR-WIDE

Gegevensblad

IP
IP 68
Spanning
10/32V
Hauteur
108 mm
Breedte
110 mm
Lumen
4560lm
Lichtgevende afstand (1lux)
69m
Positie
Geen
Diepte
85 mm
type verbinding
DT
lensmaterialen
polycarbonaat
stroom
45W
aantal leds
4
Marque
Lazer

Dit vind je misschien ook leuk