Vignal Zware vierkante werklamp 5000lm flood

Vierkante Heavy Led werklamp van het merk Vignal

De Heavy werklamp produceert een lichtstroom van 5000 lumen en heeft een lichttemperatuur van 6000K

de Heavy werklamp van Vignal is een veelzijdige, hoogwaardige armatuur met een uitzonderlijke helderheid, verbeterde duurzaamheid en weerstand tegen de zwaarste omstandigheden. Het is de ideale keuze voor professionals die optimale zichtbaarheid eisen bij het werken...

PL14387D
€ 279,51
€ 279,51 € 231,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 279 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 279 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 2,79.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Vignal Zware vierkante werklamp 5000lm schijnwerper

De Heavy LED Flood werklamp van Vignal is een must-have keuze voor wie op zoek is naar een krachtige en betrouwbare verlichtingsoplossing. Deze werklamp is speciaal ontworpen voor veeleisende werkomgevingen en biedt optimale prestaties en uitzonderlijke duurzaamheid.

Voorzien van de nieuwste LED-technologie, garandeert de Heavy hoofdlamp een opmerkelijke helderheid met een lichtsterkte van 5000 lumen. Dankzij de speciale lens biedt de lamp een brede, gelijkmatige lichtbundel die het werkgebied overspoelt met helder, duidelijk licht, waardoor het gemakkelijker wordt om taken uit te voeren in de donkerste, meest veeleisende omstandigheden.

De robuuste constructie van deze werklamp zorgt ervoor dat hij bestand is tegen trillingen, schokken en zware omgevingsomstandigheden. De gegoten aluminium behuizing is niet alleen duurzaam, maar ook waterdicht en stofdicht (IP67-classificatie), waardoor het een ideale keuze is voor off-roadtoepassingen, bouwterreinen, landbouw en vele andere.

De Heavy LED 12100V Flood werklamp van Vignal is ook zeer energiezuinig en biedt een uitstekende energie-efficiëntie. Dankzij het lage energieverbruik helpt hij om de bedrijfskosten te verlagen terwijl hij superieure verlichting biedt.

Dankzij het compacte ontwerp en het installatiegemak past deze werklamp gemakkelijk op een groot aantal voertuigen en apparatuur. Hij is ook compatibel met elektrische systemen van 12 V en 24 V en biedt daardoor een grote veelzijdigheid.

Kortom, de Heavy LED Flood werklamp van Vignal is een ideale keuze voor wie op zoek is naar krachtige, duurzame en energiezuinige verlichting. Met zijn indrukwekkende helderheid, weerstand tegen zware omstandigheden en veelzijdigheid verbetert hij de zichtbaarheid en veiligheid in de meest veeleisende werkomgevingen.

PL14387D

Gegevensblad

Spanning
12/100V
Lengte
102 mm
Breedte
80 mm
Lumen
5000lm
Vorm
Vierkant
type verbinding
DT
lensmaterialen
gehard glas
stroom
60W
Type balk
Overstroming
Revêtement
6000