Vignal Zware vierkante werklamp 3000lm flood

Vierkante Heavy Led werklamp van het merk Vignal

De Heavy werklamp produceert een lichtstroom van 3000 lumen en heeft een lichttemperatuur van 6000K

de Heavy werklamp van Vignal is een veelzijdige, hoogwaardige armatuur met een uitzonderlijke helderheid, verbeterde duurzaamheid en weerstand tegen de zwaarste omstandigheden. Het is de ideale keuze voor professionals die optimale zichtbaarheid eisen bij het werken...

PL14447D
€ 152,46
€ 152,46 € 126,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 152 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 152 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 1,52.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Vignal Zware vierkante werklamp 3000lm schijnwerper

De Heavy LED Flood werklamp van Vignal is een ideale keuze voor wie op zoek is naar een krachtige en betrouwbare verlichtingsoplossing in veeleisende werkomgevingen. Deze werklamp is ontworpen om optimale prestaties te leveren in zware omstandigheden, waaronder industriële voertuigen, bouwmachines en landbouwvoertuigen.

Met zijn geavanceerde LED-technologie garandeert de Heavy werklamp een uitzonderlijke helderheid en superieure energie-efficiëntie in vergelijking met traditionele lichtbronnen. De LED's geven een helder, duidelijk wit licht voor een betere zichtbaarheid in het donker of bij weinig licht.

Het ontwerp van de Heavy werklamp is robuust en bestand tegen schokken, trillingen en de elementen, waardoor het een betrouwbare keuze is voor langdurig gebruik. Hij biedt ook bescherming tegen binnendringend water en stof, in overeenstemming met de hoogste kwaliteitsnormen.

Met zijn brede bundel biedt deze werklamp een breed bereik, ideaal voor het verlichten van grote oppervlakken of voor gebruik als werklamp. Hij kan eenvoudig op verschillende soorten voertuigen worden gemonteerd dankzij de verstelbare beugels, wat een grote installatieflexibiliteit biedt.

Kortom, de Heavy LED Flood werklamp van Vignal is een eersteklas verlichtingsapparaat dat prestaties, duurzaamheid en energiezuinigheid combineert. Of hij nu voor professioneel of persoonlijk gebruik is, deze werklamp voldoet aan de meest veeleisende eisen voor intensieve werkverlichting.

PL14447D

Gegevensblad

IP
IP 68
IP69K
Spanning
12/100V
Hauteur
98 mm
Lengte
102 mm
Breedte
80 mm
Vorm
Vierkant
type verbinding
DT2
lensmaterialen
gehard glas
stroom
36W
Type balk
Overstroming
Revêtement
6000