Fristom mistachterlicht en kabelpositie

mistachterlicht met markeringslicht Fristom

Het mistachterlicht van Fristom heeft een kabelaansluiting

De mistachterlamp is bestand tegen stoten en mechanische schade

De mistlamp heeft een elektrische beveiliging tegen ompoling

Door het hoge lichtrendement is het mistachterlicht goed zichtbaar bij dichte mist

De afmetingen van het mistachterlicht en positielicht zijn Fristom;

  1. Lengte: 100mm
  2. Hoogte: 93 mm
  3. diepte: 39.5mm
FR0123FT
€ 25,48
€ 25,48 € 21,06
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 25 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 25 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,25.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Fristom mistachterlicht en positielicht kabel

Het mistachterlicht van Fristom is een kwaliteitsproduct van Fristom. Deze lamp is speciaal ontworpen om het zicht en de veiligheid te verbeteren bij mist of slecht zicht.

Het mistachterlicht van Fristom biedt uitzonderlijke prestaties dankzij de geavanceerde LED-technologie. LED's zorgen voor een krachtige, heldere verlichting, waardoor de bestuurder en andere voertuigen op de weg beter zichtbaar zijn. Dankzij hun energie-efficiëntie verbruiken LED's minder energie dan traditionele lampen, waardoor de accu van het voertuig langer meegaat.

Het ontwerp van deze lamp is zowel functioneel als esthetisch. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt een uitzonderlijke sterkte en duurzaamheid. Bovendien is de behuizing speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen zware omgevingsomstandigheden, zoals trillingen en schokken.

De installatie van het mistachterlicht van Fristom is snel en eenvoudig, waardoor het toegankelijk is voor alle bestuurders, zelfs degenen zonder diepgaande technische kennis. Bovendien is het compatibel met verschillende voertuigmodellen, waardoor het een veelzijdige keuze is.

Door te kiezen voor de mistachterlamp van Fristom krijg je een betrouwbaar, hoogwaardig product dat ontworpen is om de veiligheid en zichtbaarheid op de weg te verbeteren. Met zijn geavanceerde LED-technologie, duurzaamheid en installatiegemak is deze lamp een ideale keuze voor alle veiligheidsbewuste bestuurders.

FR0123FT

Gegevensblad

Spanning
12/24V
Certificering
EMC E9
Hauteur
93 mm
Lengte
100 mm
Aantal modi
2
Montageafmetingen
Universeel
Positie
Ja
Achteruitrijlicht
Ja
Mistlampen
Ja
Vorm
Vierkant
type verbinding
kabel
Marque
Fristom
nieuw
nieuw
nieuw

Downloaden