Fristom 3-functie achterlichtkabel

multifunctioneel achterlicht van Fristom

Achterlicht van Fristom met 3 functies: positielicht, remlicht en richtingaanwijzer

Dit multifunctionele achterlicht van Fristom kan zowel horizontaal als verticaal worden geïnstalleerd

Het Fristom achterlicht is bestand tegen stoten en mechanische schade

Het Fristom achterlicht heeft een elektrische beveiliging tegen ompoling

De afmetingen van het Fristom achterlicht zijn:

  1. Lengte: 93mm
  2. Breedte: 93mm 99.5mm

FR0120FT
€ 27,18
€ 27,18 € 22,46
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 27 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 27 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,27.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Fristom 3-functie achterlichtkabel

Het product in kwestie is een LED-achterlicht van Fristom, een toonaangevende fabrikant van auto-apparatuur. Het 3-functie achterlicht van Fristom is een hoogwaardig achterlicht dat is ontworpen om optimale zichtbaarheid en veiligheid op de weg te bieden.

Dankzij de geavanceerde LED-technologie garandeert het 3-functie achterlicht van Fristom een hoge lichtsterkte en een langere levensduur dan traditionele gloeilampen. LED's produceren een helder, duidelijk licht, waardoor de zichtbaarheid voor andere bestuurders verbetert en het risico op ongelukken afneemt.

Het ontwerp van het 3-functie achterlicht van Fristom is zowel elegant als functioneel. De robuuste behuizing is gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen stoten en weersinvloeden. De lamp is eenvoudig te installeren dankzij de plug-and-play-configuratie die een snelle en probleemloze installatie mogelijk maakt.

De FT-120 LED biedt ook een aantal praktische functies. Hij heeft een verlichtingsfunctie met dubbele intensiteit, wat betekent dat hij kan functioneren als parkeerlicht of stoplicht, afhankelijk van je behoeften. Bovendien heeft hij een geïntegreerde nummerplaatverlichting, zodat je nummerplaat 's nachts duidelijk zichtbaar is.

Wat betreft naleving is de FT-120 LED ECE R4 goedgekeurd, zodat hij voldoet aan de strengste veiligheids- en kwaliteitsnormen. Hij is ook compatibel met de meeste voertuigen, waardoor hij veelzijdig kan worden geïnstalleerd.

Kortom, het FT-120 LED achterlicht van Fristom is een ideale keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbare, efficiënte en duurzame oplossing voor achterverlichting. Met zijn hoge helderheid, installatiegemak en praktische functies verbetert hij de veiligheid op de weg en voegt hij een vleugje elegantie toe aan uw voertuig.

FR0120FT

Gegevensblad

Spanning
12-36v
Certificering
EMC E9
Hauteur
93 mm
Lengte
99,5 mm
Aantal modi
3
Montageafmetingen
Universeel
Stop
Ja
Positie
Ja
Vorm
Vierkant
type verbinding
kabel
indicator
ja
Marque
Fristom
nieuw
nieuw
nieuw
nieuw

Dit vind je misschien ook leuk