Fristom knipperende koplamp en vierkante stand Kabel

positielicht en waarschuwingslicht vooraan met merkkabelaansluiting Fristom

de koplamp heeft twee functies: positielicht en waarschuwingslicht

De voorlamp Fristom is bestand tegen stoten en mechanische schade

De koplamp zendt een knipperend licht van hoge kwaliteit uit, waardoor het mogelijk is om de intentie van de bestuurder om van richting te veranderen te detecteren, zelfs bij slechte lichtomstandigheden

De afmetingen van de multifunctionele koplamp van Fristom zijn:

  1. Lengte: 99.5mm
  2. Hoogte: 93mm

FR0125FT
€ 32,61
€ 32,61 € 26,95
Belasting inbegrepen

Geen spaarpunten voor dit product.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Fristom vierkant multifunctioneel voorlicht Kabel

De multifunctionele voorlamp van Fristom is een hoogwaardige richtingaanwijzer die is ontworpen om de zichtbaarheid en veiligheid op de weg te verbeteren. Deze richtingaanwijzer is voorzien van LED-technologie en biedt een superieure helderheid en een langere levensduur dan traditionele lampen. Het voorlicht heeft ook een positielicht

De multifunctionele koplamp van Fristom is speciaal ontworpen voor eenvoudige installatie op verschillende soorten voertuigen, zoals auto's, vrachtwagens en motoren. Het compacte, elegante ontwerp past harmonieus bij de esthetiek van elk voertuig en garandeert maximale zichtbaarheid bij het veranderen van richting.

De multifunctionele koplamp van Fristom is niet alleen functioneel, maar ook duurzaam. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen de meest veeleisende wegomstandigheden, zoals weersomstandigheden, trillingen en schokken.

De LED-technologie die wordt gebruikt in de multifunctionele koplamp van Fristom biedt talloze voordelen. Het produceert een helder, opvallend licht, waardoor andere bestuurders gemakkelijk richting kunnen bepalen. Bovendien gaan LED's veel langer mee dan traditionele lampen, waardoor de vervangingskosten lager zijn.

Kortom, de multifunctionele koplamp van Fristom is een ideale keuze voor wie op zoek is naar hoogwaardige, betrouwbare en visueel aantrekkelijke richtingaanwijzers. Dankzij de geavanceerde LED-technologie, het installatiegemak en de duurzaamheid is het een waardevolle aanvulling op elk voertuig, die zowel de veiligheid als het algehele uiterlijk verbetert.

FR0125FT

Gegevensblad

Spanning
12-36v
Certificering
EMC E9
Hauteur
93 mm
Lengte
99,5 mm
Aantal modi
2
Montageafmetingen
Universeel
Positie
Ja
type verbinding
kabel
indicator
ja