Ledson afstandsbediening 12/24v generatie 2

Programmeerbaar bedieningspaneel met afstandsbediening in 12/24V van het merk LEDSON

Programmeerbaar bedieningspaneel met afstandsbediening

De 2e generatie Commander is nu uitgerust met een geheugen dat uw instellingen onthoudt, zelfs na het uitschakelen van het contact/voertuig

Bedieningsrelaiskast met 8 individuele uitgangen

Kan worden bediend met de app of een RGB backlight controller

Maximale stroom: 60 A (720 W bij 12 V en 1440 W bij 24 V)

maximale uitgangsstroom

  1. 30 A voor uitgangszekeringen 1 en 5
  2. 20 A voor uitvoerzekeringen 2 en 6
  3. 10A voor uitgangszekeringen 3 en 7
  4. 5A voor uitgangszekeringen 4 en 8

maximaal uitgangsvermogen mag niet meer zijn dan 300W

Geïntegreerde Bluetooth voor toepassingsbediening

Directe regeling van grootlicht naar circuit 1 en circuit 5

Programmeerbare pictogrammen

LED-indicatie voor overbelasting en kapotte zekeringen

elke schakelaar kan worden geprogrammeerd voor drie verschillende functies:

  1. aan/uit schakelen
  2. aan/uit-schakeling zolang de knop wordt ingedrukt
  3. stroboscoopfunctie
E7800320
€ 313,46
€ 313,46 € 259,06
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 313 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 313 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 3,13.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Ledson afstandsbediening 12/24v

Met Ledson Commander kunt u LED-bars, extra verlichting, werklampen enz. in- en uitschakelen en andere apparaten in- en uitschakelen met één druk op de knop Programmeerbaar bedieningspaneel met 8 afzonderlijke uitgangen, bedient tot 8 apparaten afzonderlijk of samen Bediening met RGB-achtergrondverlichting inbegrepen (met 2,5 meter kabel) maar u kunt ook een gratis app voor Android of Apple gebruiken

Ledson Commander heeft een directe ingang (gele kabel) zodat je de LED-balk/zaklampen etc. kunt bedienen via het analoge grootlicht-/grootlichtsignaal van de motorhicule.Fonctionne met 12V / 24V met MosFet/elektronische relais, app-ondersteuning voor bediening via Bluetooth, beveiliging tegen oververhitting, overbelasting, kortsluiting en polariteit

De relaiskast en zekeringhouder met afstandsbediening van Ledson is een innovatief product dat is ontworpen om uw elektrische systeem te vereenvoudigen. Deze relaiskast en zekeringhouder is uitgerust met state-of-the-art functies om te voldoen aan uw meest veeleisende elektrische behoeften.

Met zijn compacte, eenvoudig te installeren ontwerp biedt deze relais- en zekeringenkast een praktische oplossing voor het beheer van je elektrische systemen. Bovendien kun je met de afstandsbediening je elektrische systemen eenvoudig op afstand bedienen.

Deze relais- en zekeringenkast is gemaakt van hoogwaardige materialen voor een grotere duurzaamheid en uitzonderlijke betrouwbaarheid onder alle omstandigheden. Bovendien biedt hij extra bescherming tegen overspanning en kortsluiting voor veilig gebruik.

Al met al is de Diodhuset relaiskast en zekeringkast met afstandsbediening een hoogwaardige, duurzame en praktische elektrische oplossing die je elektrische systeem vereenvoudigt en je een gemakkelijke, veilige controle geeft. Bestel nu voor een snelle levering en gegarandeerde tevredenheid!

E7800320

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: