Lampa T10 Hyper ledlamp wit 12v

Lamp T10 wit

Hyper Led van 12 Volt waarvan de afmetingen zijn:

  1. Hoogte: 195mm
  2. Breedte: 105mm
  3. Diepte: 15mm

A58456
€ 22,02
€ 22,02 € 18,20
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 22 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 22 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,22.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Lampa T10 Hyper led wit 12v-lamp

Lampa's T10 Hyper LED witte lamp is een hoogwaardig autoverlichtingsproduct dat is ontworpen om optimale prestaties en een hogere helderheid te leveren. Met zijn geavanceerde ontwerp en innovatieve functies is deze lamp ideaal voor het vervangen van traditionele halogeenlampen.

De T10 Hyper LED-lamp heeft 39 SMD (Surface Mount Device) LED's in 13 groepen, met 3 LED-chips per groep. Deze configuratie garandeert een gelijkmatige, krachtige lichtspreiding en zorgt voor een betere zichtbaarheid op de weg, zowel overdag als 's nachts.

De lamp is compatibel met voertuigen die op 12 volt werken. Dankzij de dubbele polariteit kan hij worden gebruikt voor positieve of negatieve aansluitingen, waardoor hij eenvoudig te installeren is en compatibel is met verschillende automodellen.

Het licht van deze lamp is zuiver, stralend wit en geeft je auto een moderne, elegante uitstraling. De kleurtemperatuur is zorgvuldig gekalibreerd voor een heldere, scherpe verlichting, die een beter zicht en veiliger rijden bevordert.

Wat duurzaamheid betreft, is de T10 Hyper LED-lamp ontworpen voor een lange levensduur. Hij is voorzien van geavanceerde technologie die hem bestand maakt tegen trillingen, schokken en temperatuurschommelingen, zodat hij consistent en betrouwbaar presteert.

Lampa's T10 Hyper LED-lamp is ook eenvoudig te installeren, door deze gewoon te vervangen door de originele lamp in de T10-houder. Met zijn compacte formaat en praktische ontwerp past hij perfect in de meeste positielampen, nummerplaatverlichting, leeslampjes in het interieur en soortgelijke toepassingen.

Kortom, Lampa's T10 Hyper LED witte lamp is een ideale keuze voor bestuurders die hun autoverlichting willen verbeteren. Hij biedt superieure helderheid, uitzonderlijke duurzaamheid en eenvoudige installatie, allemaal in een slank, modern ontwerp.

A58456

Gegevensblad

Spanning
12V